Anul acesta, de ziua sotului meu, cadoul pe care aveam sa i-l fac a fost o adevarata provocare. In fiecare an i-am cumparat ceva diferit, de la ceasuri de mana pana la presuri de masina. Anul acesta nu aveam nicio idee pana cand mi-am dat seama ca exista o unealta pe care el nu o are inca.

Cunoscandu-l bine si cat de mult ii place sa mestereasca diverse obiecte, in special cele din lemn, am decis ca ii voi cumpara o drujba.

Pe site-ul Magazinul-de-pise.ro am gasit diferite oferte pentru drujbe benzina. Cea care mi-a atras atentia, a fost modelul de drujba Campion 5900 care oferea un lant de reverza in plus, inclus in acelasi pret.

Fiind prima lui drujba, m-am documentat un pic in acest domeniu si am constatat ca este alegerea cea mai buna.

Modelul de drujba Campion 5900 are o greutate de 6 kg, pe toata lungimea lantului se afla 32 de dinti, lungimea lamei este de 40 de cm, rezervorul de benzina are o capacitate de 0.5 L iar cel de ulei de 0.26 L. De asemenea, aceasta drujba este prevazuta cu un lant de schimb. Motorul are o capacitate de 3.4 Cp si este in 2 timpi.

Acest pachet de la Magazinul-de-piese este cadoul perfect pentru un barbat, deoarece drujba este foarte versatila si poate fi folosita atat de amatori cat si de profesionisti.

Pot sa zic doar ca sotul meu a fost foarte incantat de acest cadou, deoarece o drujba ii era necesara pentru a face o masa din lemn de unul singur.

In plus, culoarea albastra a drujbei face parte din culorile lui preferate, ceea ce ii da si mai mult spor la munca.

Recomand Magazinul-de-piese.com pentru profesionalismul de care a dat dovada prin produs si prin a trimite drujba in cel mai scurt timp posibil.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *