De ceva vreme ma simt foarte bine. Ceaiul verde este vinovat pentru imbunatatirea starii mele de sanatate. De cand am renuntat sa mai beau cafea si am inceput sa beau ceai verde viata mea s-a schimbat.
De cand consum acest tip de ceai, nu mai am probleme cu metabolismul si ma ajuta la arderea grasimilor, mai este bun si pentru tratarea sclerozei multiple, tratamentul si prevenirea cancerului, prevenirea bolilor Alzheimer si Parkinson, in tratarea poliartritei reumatoide si in a bolilor cardiovasculare.

tuareg
In plus, reduce riscul de boli de inima, de atac de cord si riscul de cancer esofagian. Mai mult, consumul de ceai verde reduce dezvoltarea anumitor celule canceroase si nivelul de colesterol din sange. Potrivit unor studii, consumul regulat de ceai verde poate ajuta la prevenirea cariilor dentare prin uciderea bacteriilor care cauzeaza formarea placii dentare.

ginseng-ginger
Acum o saptamana am ramas fara ceai verde si parca m-a apucat disperarea, nu stiam de unde sa-mi iau ceai verde de calitate. Nu-mi place sa cumpar de oriunde pentru ca nu am incredere ca e de calitate.

ceai-verde-china-senchaNorocul meu a fost o vecina care consuma si ea ceai verde. Ea mi-a sugerat sa intru pe site-ul Artaceaiului.ro si sa-mi comand ceai verde de pe acest site pentru ca fata ei ii cumpara ceai verde de calitate de mult timp tot de la Arta ceaiului.
Acest site ofera o gama variata de ceaiuri sunt produse intr-o fabrica moderna din Germania, ce dispune de echipamente si fluxuri tehnologice de ultima generatie, astfel incat sa se garanteze pastrarea proprietatilor si aromelor ceaiurilor pe durata intregului lant de productie.. Amestecurile de plante si fructe denumite generic “Tea Melange” sunt produse unor degustatori cu experienta. Acestia selecteaza doar ceaiuri si ingrediente de cea mai buna calitate ce provine din Japonia, China, India sau Africa.
Pe site-ul Arta Ceaiului se gaseste si o gama larga de accesorii, inclusiv cutii metalice elegante, seturi de ceai Tea For One, ceainice cu design modern sau clasic si multe alte accesorii deosebite
Pe site am observat multe promotii la ceaiuri, orice persoana poate sa-si cumpere ce vrea pentru preturile sunt foarte bune si produsele sunt de calitate
Eu mi-am facut imediat comanda de ceai verde. Plata se poate face cu cardul, transfer bancar, ramburs, sau prin bitcoin.
Am fost bucuroasa cand mi-a venit coletul acasa si am avut din nou posibilitatea sa beau ceai verde de calitate.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *