Marketingul online este mult mai comod pentru toata lumea. Detinatorul unui magazin sau site de vanzari este scutit de achizitionarea mobilierului, de posibilitatea ca locatia sa fie sparta si bunurile sustrase. Pe de alta parte si cumparatorul este avantajat. De la domiciliu studiaza marfurile si ofertele, se decide, plaseaza comanda si le primeste acasa.

Este foarte important ca intreprinzatorii din mediul online sa se adrreseze specialistilor pentru design, hosting si optimizare SEO.

Cea mai buna firma web design din Romania este Itexclusiv.ro, deoarece:

-are cei mai buni specialisti si este in pas cu tot ce apare nou pe internet. Creativitatea si permanenta dorinta de dezvoltare a firmei se reflecta in serviciile pe care le presteaza.
-manifesta disponibilitate fata de clienti si maxima responsabilitate in rezolvarea tuturor problemelor acestora.
-a creat mereu cele mai bune site-uri si magazine virtuale, cu panouri de administrare elegante si functionale, cu posibilitatea adiministrarii unui numar nelimitat de produse sau servicii
-web designul vine la pachet cu hosting gratuit si optimizare Seo, beneficii pe care nu le mai ofera alte firme
-preturile sunt la vedere, nu exista alte tarife sau comisioane ascunse si sunt foarte mici, raportate la multiplele servicii incluse, dar mai ales la calitatea lor ireprosabila. De pilda un magazin online la cheie costa doar 249 euro.
-experienta din 2008 pe piata web design din tara si roadele acesteia isi spun cuvantul
-peste 500 de proiecte reusite, ale unor producatori renumiti iti arata ca acesta este firma pe care o cauti. Omnispecializata, ea colaboreaza cu farmacii, cabinete de avocatura, spitale, producatori si distribuitori de apa, magazine de bijuterii de lux, unitati hoteliere si firme mari de taximetrie.

Sa nu aveti impresia ca fiind numarul 1 in tara, firma este inabordabila, iar accesul le serviciile ei restrictionat! Un contact rapid inseamna o programare urgenta si implicit rezolvarea problemelor web pe care le aveti. Pentru asta exista un formular de contact, dar si numere de telefon si adresa de e-mail.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *