Suntem studioul de videochat din Bucuresti amplasat ultracentral care se poate lauda cu o experienta de 10 ani in domeniu si multe modele premiate la evenimentele internationale de profil.

Am muncit mult pentru a ajunge unul din cele mai cunoscute studiouri din Bucuresti, dar am avut, avem si sigur vom mai avea si de acum incolo multe satisfactii personale, profesionale si materiale…deci a meritat tot efortul depus.

Fetele care au venit la Art Studio si s-au dovedit a fi muncitoare si serioase, au reusit sa faca o frumoasa cariera in domeniul videochatului, reusind totodata sa-si vada visele devenind realitate. Multe si-au cumparat masina, case si si-au inceput propriile afaceri. Toate au devenit femei puternice si independente, care nu depind de nimeni pentru a ajunge acolo unde si-au propus.

Studioul nostru este amenajat ultramodern si dispune de aparatura de ultima generatie (camere video profesionale, conexiune internet rapida si stabila, vestiare, sala de relaxare). Avem de asemenea camere tematice confortabile si amenajate cu gust, unde modelele isi pot desfasura activitatea in cele mai bune conditii.

Le oferim modelelor noastre training de specialitate, sedinte foto profesionale, dar si servicii de make-up si hair styling. Ne rasfatam de asemenea modelele cu sedinte spa si cu excursii in locatii exotice.

Castigurile la noi la studio sunt consistente, pentru ca, pe langa plata salariului, modelele performante si loiale primesc si bonusuri.

Desi suntem cool si relaxati, la noi la studio exista si cateva reguli clare pe care le respectam cu totii, spre bunul mers al lucrurilor. Ne place punctualitatea, seriozitatea si profesionalismul, de aceea ne dorim sa impunem anumite standarde modelelor noastre.

Daca doresti sa te alaturi echipei Art Studio, te asiguram ca nu vei regreta alegerea. Vom fi mereu alaturi de tine, sprijinindu-te din umbra pentru ca tu sa stralucesti.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *