Noile tipuri de vizionare 3d au fost create pentru a infuza mai multa senzatie in continutul vizionat. Ideal ar fi sa ne imersam cu totul in atmosfera filmelor, concertelor sau meciurilor iar in unele cinematografe ultramoderne acest lucru este posibil. Pentru ca nu avem mereu posibilitatea de a merge la astfel de cinematografe uneori ne multumim si cu imaginile tridimensionale oferite de televizorul de acasa. Cu o pereche de ochelari activi Panasonic putem avea parte de noi senzatii atat acasa cat si la cinema.
3d in viata reala
Atunci cand ne uitam la obiecte in viata reala le vedem in trei dimensiuni pentru ca fiecare ochi percepe respectivul obiect dintr-o perspectiva diferita. Distanta dintre ochi e suficient de mare pentru a crea doua imagini diferite. Diferenta dintre cele doua imagini ne da posibilitatea de a vedea in 3D. Ochiul stang vede mai mult partea stanga a unui obiect iar ochiul drept mai mult pe cea dreapta. Creierul suprapune cele doua imagini si creaza o noua perspectiva din ele.
Diferenta intre 3d activ si pasiv
Televizoarele 3d ne dau posibilitatea de a ne imersa mai profund in continutul vizionat prin adaugarea de „profunzime”. Pentru a vedea imaginile in profunzime fiecare ochi trebuie sa primeasca informatii diferite. Ochiul drept nu trebuie sa perceapa imaginile menite pentru ochiul stang si invers. Exista doua modalitati prin care se poate vedea imaginea 3d: activa si pasiva. Cu o pereche de ochelari 3d Panasonic poti avea experienta vizionarii active. Acesti ochelari cu baterie inchid selectiv si rapid lentilele si blocheaza informatia care ajunge la ochi. Ochelarii controleaza activ imaginile percepute de fiecare ochi. Fiecare ochi primeste imaginea destinata lui in timp ce lentila ochiului opus este opacizata.
Televizorul 3d si ochelarii activi
Televizorul si ochelarii trebuie sa fie perfect sincronizati. Televizoarele de ultima generatie cu o rata mare de refresh sunt mai potrivite pentru vizionarea cu ajutorul ochelarilor activi. Unele persoane pot avea o usoara senzatie de ameteala din cauza schimbarilor rapide. Daca rata de refresh este mare, creierul nu mai percepe atat de puternic alternarea intre imagini. Tehnologia activa 3d este mai scumpa dar o pereche de ochelari 3d Panasonic sunt total diferiti de ochelarii 3d obisnuiti. Ochelarii pasivi sunt mai ieftini si ofera doar jumatate din rezolutia pe care o poti vedea cu cei activi. Tehnologia pasiva este folosita in aproape toate cinematografele. Ochelarii pasivi din cinema pot fi folositi si pentru a viziona imaginile pe un televizor 3d pasiv de acasa.
Ochelarii 3d Panasonic
O pereche de ochelari 3d Panasonic activi iti pot transforma total experienta vizionarii filmelor. Ochelarii sunt usori, au un design atractiv, confortabil si flexibil si pot fi purtati ore in sir fara probleme. Nu creeaza disconfort si nu apasa pe tample sau pe nas. Se potrivesc perfect pentru vizionarea pe televizoarele Panasonic 3d si pot fi purtati atat la cinematograf cat si acasa. Bateria are o durata lunga de viata.
Iubitorii de filme cer mereu mai mult iar creatorii nu se lasa mai prejos si aduc mereu pe piata noutati. Daca nu stiati ca exista ochelari 3d Panasonic activi acum aveti la dispozitie informatia si puteti beneficia de o noua achizitie mai interesanta si mai atractiva ca niciodata.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *