Cum se anunta temperaturi mai scazute si toamna isi face simtita prezenta, parintii incep sa achizitioneze rechizite si haine pentru scoala. Totul pare simplu, avand in vedere lista de acasa. In realitate, produsele sunt atat de variate iar mersul la cumparaturi in aceasta perioada este o adevarata aventura.

Pentru norocosii parinti a caror copii sunt in clasele gimnaziale sau liceale, asigurarea rechizitelor nu mai da atatea batai de cap prin prisma faptului ca deja pretentiile profesorilor sunt altele si impun standarde diferite. In acest sens este recomandata asteptarea si achizitionarea ulterioara. Bineinteles ca unele articole sunt de baza si pot fi cumparate. Intre acestea se regasesc pixuri, creioane, caiete, etc.

Pentru a evita haosul din magazinele fizice din aceasta perioada, magazinele online sunt un punct de interes de actualitate. In aceasta categorie se incadreaza Pintexim.ro. Articolele de la Pintexim Fabrica de Papetarie sunt calitative si in plus esti scutit/a de cozile interminabile de la casele de marcat din aceasta perioada tensionata. Daca doresti sa iti faci o idee de ansamblu asupra celor necesare de achizitionat pentru gradinita si clasele primare, in cele ce urmeaza sunt enuntate cateva sugestii.

Rechizite pentru prescolari

Indiferent ca piticul tau este in primul an de gradinita sau nu, rechizitele pe care le achizitionezi trebuie sa coincida cu dorintele si preferintele lui. Alegerea penarului si a ghiozdanului se poate sa reprezinte punctul maxim de provocare.

Chiar daca pentru tine este esential ca un ghiozdan sa fie incapator si rezistent, personalitatea celui mic se poate face remarcata si astfel sa iti dea planurile peste cap. Cel mai adesea sunt vizate culoarea si imprimeurile cu personajele preferate. Pe Pintexim.ro poti sa lasi de o parte criteriile tale de alegere si sa achizitionezi ce isi doreste copilul. Calitatea este un criteriu de recomandare pentru intreagul portofuliu de rechizite scolare de la Pintexim Fabrica de Papetarie.

Atunci cand cumperi rechizite pentru piticul tau prescolar este indicat sa te axezi in special pe articole ce sunt menite sa ii dezvolte creativitatea. Plansele pentru desen, acuarelele si pensoanele acopera o mare parte din necesarul copiilor de gradinita.

Gradinita este o perioada de formare, in care copilul se acomodeaza cu noul colectiv si este impulsionat sa isi exprime aptitudinile. Pentru inceput poti sa achizitionezi diferite articole pentru desen de pe Pintexim.ro si ulterior sa adaptezi lista la cerintele educatoarei.

Rechizite pentru copiii din clasele primare

Pentru un copil doamna invatatoare are ultimul cuvant in ceea ce priveste scoala. Este perioada copilariei in care autoritatea parintilor este depasita de cea a invatatoarei. Este necesar sa iei in considerare dorintele copilului cu privire la ce a spus doamna.

Astfel, gasesti in catalogul Pintexim Fabrica de Papetarie o gama variata de rechizite scolare. In aceasta perioada scolara accentul cade in special pe deprinderea scrisului si cititului, deci vor fi necesare caiete de tip I si tip II. Mai mult decat atat, scrisul cu stiloul este recomandat de majoritatea cadrelor didactice pentru ca formeaza acele rotunjimi ale literelor.

Ca un sfat poti sa iei in considerare faptul ca o parte din rechizite vor fi prezentate pe o lista data de cadrul didactic la inceput de an, deci nu este necesar cel stres suplimentar care poate influenta buna dispozitie a copilului. In plus la Pintexim Fabrica de Papetarie se elimina haosul din magazinele fizice, rechizitele fiind calitative totodata. Vezi aici mai multe articole de la Pintexim si alte detalii ce vizeaza costurile si conditiile de livrare.

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *