Soferii care conduc vehicule comerciale usoare, cum ar fi camionetele, pot opta, in vederea dotarii acestora pe timpul iernii, pentru cauciucuri model WTQ5000 fabricate de Torque, obtinand performante medii la un pret rezonabil.

Linia WTQ5000 de anvelope cargo de iarna reprezinta o linie de anvelope de buget care promite sa aduca soferilor cateva avantaje demne de luat in considerare. Printre acestea, merita sa le enumeram pe urmatoarele:

·         Asigura atingerea unui bun randament kilometric

·         Noile cauciucuri cargo fac parte din clasa de aderenta C pe drumuri umede.

Intregul proces de proiectare si executie s-a axat pe cea mai noua tehnologie in domeniu, permitand conditii optime de siguranta la rularea in anotimpul rece.

Astfel, este posibil un plus de tractiune si aderenta pe suprafetele pline de zapada si gheata.

Daca aveti nevoie de anvelope cargo 215/65/R16 C, puteti opta pentru modele diversificate, destinate echiparii pe intreaga durata a anului sau doar vara, respectiv iarna, ce provin de la producatori renumiti precum Torque, Tigar, Riken, Windforce etc.

·         Un aspect deosebit il constituie si scurtarea distantei la franare, datorita optimizarilor aduse structurii benzii de rulare si design-ului profilului. Lamelele in densitate bogata, prin pozitionarea lor in unghiuri variate, contribuie la marirea aderentei pe carosabilele alunecoase, in vreme ce marginile ascutite ale blocurilor permit o prindere excelenta pe zapada si pe gheata.

·         Totodata, se constata scaderea nivelului acvaplanarii datorita prezentei santurilor circulare adanci si o uzura uniforma a pneurilor.

·         o excelenta manevrabilitate si stabilitate in viraje, inclusiv la incarcari grele.

Pentru a concluziona, gama de cauciucuri cargo WTQ-5000 cu profil asimetric este proiectata de Torque special pentru a garanta performante soferilor de vehicule comerciale si de transport marfa sau pasageri, producatorul folosind cea mai recenta tehnologie de asamblare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *