Daca ti-ai pus vreodata intrebarea de ce Louis Armstrong a cantat ca lumea ar fi minunata, atunci inseamna ca poate, nu ai calatorit suficient si ar fi timpul sa incepi sa faci acest lucru, in timpul liber, folosind o masina proprietate personala sau, de ce nu, o masina de inchiriat in Bucuresti.

In marile orase, mai ales acolo unde se desfasoara intense activitati economice, culturale si se contureaza un mediu de afaceri infloritor, oamenii au nevoie frecvent sa apeleze la servicii rent-a-car. Din acest motiv, este semnificativ sa va puteti orienta spre o firma de incredere.

Este important, daca luati parte la un eveniment deosebit, sa va faceti aparitia in stil mare. Persoanele care se deplaseaza din strainatate in Romania cu avionul, adesea se lovesc de problema transportului de la aeroport. Daca aterizati la aeroportul “Henri Coanda”, nu-i asa ca ar fi extrem de placut si practic, ca cineva sa va aduca o masina de inchiriat exact pe gustul dumneavoastra? Sa presupunem, de pilda, ca ajungeti in tara la o ora tarzie. Exista si un mijloc de transport in comun disponibil la aeroport, insa aceasta varianta poate fi riscanta, consuma timp pretios, nu este asa de adecvata cand aveti de transportat mai multe bagaje. Puteti consulta oricand catalogul firmei noastre rent-a-car pentru preturi inchirieri auto de la aeroport sau din Bucuresti.

Flota noastra cuprinde masini din clasa mica, autoturisme compacte, vehicule de teren de inchiriat, suv-uri si van-uri spatioase. Bineinteles, practicam preturi diferite, in functie de model. Avem modele mai ieftine, cu un consum redus de carburant, dar si modele de lux, elegante. Toate beneficiaza de dotari moderne, pentru un confort deosebit.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *