images (5)
Toate vaccinurile contin thiomersal, un derivat din mercur. Mercurul se acumuleaza in corpul uman si este foarte greu de eliminat el fiind foarte toxic chiar si in cantitati nesemnificative.
In filmul de mai jos care a fost realizat la Universitatea din Calgary, veti vedea cum mor neuronii expusi la mercur. Dupa ce veti vedea filmul va veti mai vaccina vreodata? Nu prea cred!

Cei care sustin ca un simplu vaccin este inofensiv deoarece cantitatea de mercur este foarte mica, sunt niste mincinosi. Particulele de mercur oricat de putine ar fi si care ajung in creier raman acolo si fac ravagii asa cum se vede in acest film facut de profesionisti nu de amatori. Rezultatul: Alzheimer, autism, dementa. Va suna cunoscut? Cati oameni ajung sa se imbolnavesca de asa ceva si nimeni nu stie de ce?! De la vaccinuri ni se trage, de la mercurul care-l contine.
Toate vaccinurile au un continut demential din aceasta neurotoxina, sub forma de sare de mercur denumita stiintific thiomersal. Sarea de mercur e de 50 de ori mai toxica decat mercurul insusi. Concentratia de mercur din apa potabila testata care depaseste 3 parti la bilion este interzisa consumului si etichetata ca deseu toxic periculos. Concentratia de thiomersal din vaccinuri este de 1 una parte la 10000, adica fix de 10000(zece mii) ori mai mare decat in apa contaminata etichetata deseu toxic. Aceasta dementiala concentratie de thiomersal intra direct in fluxul sanguin al unui bebelus distrugandu-i conexiunile nervoase, fenomen denumit DEMIELINIZARE efectul invers al MIELINIZARII care denumeste fenomenul neurologic de conectare a neuronilor (formarea retelelor neuronale n.e.). Omul cand experimenteaza si invata, formeaza astfel de conexiuni neuronale. DEMIELINIZAREA impiedica persoana sa retina ce invata si experimenteaza pt. ca thiomersalul demielinizeaza neobosit conexiunile neuronale. Tratamentul exista, pe baza de CHELATORI DE MERCUR, adica substante chimice ce se combina cu sarea de mercur permitand eliminarea acestei nefaste neurotoxine. Pt. cei ce au copii cu AUTISM luati legatura cu DOCTORI SPECIALISTI TOXICOLOGI.”

Mai e de adugat ca vaccinurile contin si formaldehida adica FORMOL care odata injectat in fluxul sanguin al copilasilor creste enorm posibilitatea ca acestia sa faca LEUCEMIE, mai e HIDROXIDUL DE ALUMINIU care are un efect asemanator TIMEROSALULUI, mai sunt si ANTICORPII care practic ataca si receptioneaza PROTEINELE ca inamici. Efectul este aparitia bolilor autoimune. De mentionat ca in tarile sarace ale Asiei si Africii se moare de boli asociate saraciei, malnutritiei, lipsei de igiena. Dar in nicun caz de boli autoimune, incidenta lor fiind 0(zero).

Atentie mare si la gaselnita SIDA. E o excrocherie. In Africa sunt milioane de oameni diagnosticati cu HIV si traiesc bine mersi pana la adanci batraneti. Practic medicamentele prescrise distrug sistemul imunitar, nu asa numita boala. Nu exista virusi. Virusii sunt de fapt proteine. Sunt miliarde de tipuri, majoritatea covarsitoare inca nedescoperita. Omul de stiinta inca bajbaie. Cu cat afla mai multe cu atat isi da seama ca nu stie mai nimic.

Dr. Mirels Wagner

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *