A mai trecut un an peste noi, ne-a mai imbatra De fiecare data cand vine un nou an, simt nevoia sa fac un bilant in minte, sa-mi aduc aminte ce s-a intamplat in viata mea in ultima vreme. Eu cred ca fiecare om are un destin, nimic nu e intamplator in viata. De exemplu eu nu am dorit sa fac un liceu cu profil de informatica, dar asta am facut. Nu-mi placeau calculatoarele deloc, nu stiam sa fac nimic la un calculator. Dar la liceu primul 10 l-am luat la informatica, treptat am inceput sa stiu cat mai multe despre computere. Avand probleme de sanatate si neputand sa ma deplasez afara, incet incet internetul a devenit usa mea deschisa catre lume, asa am putut sa cunosc persoane, sa citesc despre cea ce ma pasioneaza, m-am informat despre boala mea etc . Necazul meu a fost ca nu am avut niciodata bani sa investesc sa am si eu un calculator bun, am avut o vechitura pana acum cateva luni cand s-a stricat de tot. Am fost suparata rau deoarece imi trebuia un computer neaparat. Anul trecut mi s-a indeplinit inca un vis, am dat peste site-ul Aliada.ro unde mi s-a dat sansa sa particip la campanii bloggeri, sa scriu articole sponsorizate. Am facut rost de un laptop de unde nu ma asteptam, o matusa mi-a spus ca are ea unu mai vechi in stare buna de functionare.

De multi ani visez, sa fiu platita pentru ceea ce scriu. In vara asta am aflat intamplator despre articole sponsorizate. O fata mi-a dat si cateva adrese de site-uri unde sa-mi fac cont si sa accesez la campanii bloggeri. Mie mi s-a parut mai interesante platforma Aliada.ro  unde mi-am facut cont imediat cu speranta ca voi reusi si eu sa castig ceva bani. Dupa ce mi s-a validat contul, imediat am putut sa scriu articole sponsorizate. Aceasta platforma are numeroase campanii bloggeri din care poti alege ce articole spnsorizate poti sa scrii. Asa am putut sa adun banuti pe care i-am primit pe contul meu paypal pe data de 15 al fiecarei luni din an. Cu banii castigati am avut posibilitatea sa le fac cate o surpriza celor dragi mie.
Acum la inceput de an sunt pregatita sa scriu cat mai multe articole sponsorizate. Sunt convinsa ca platforma Aliada.ro va avea cat mai multe campanii bloggeri.

Sunt fericita si pentru ca am reusit sa-i readuc zambetul pe buze unei prietene tot datorita acestei platformei cu campanile bloggeri pe care le are. Si amica mea a inceput sa scrie articole sponsorizate. Ea a mai lucrat si pe alte patforme si mi-a zis ca trebuia sa astepte mult timp pana afisa campanii bloggeri si sa aiba posibilitatea sa scrie articole sponsorizate.

Sunt multumita si de colaborarea mea cu cei de la aceasta platforma, eu sunt la inceput si uneori mai nelamuriri si le scriu sa ma lamureasca si in scurt timp primesc un raspuns foarte clar. Asta imi doveteste ca ma trateaza cu respect si asta ma bucura mult.

Sper ca platforma Aliada sa aiba multe campanii bloggeri.Imi doresc sa scriu cat mai multe articole sponsorizate pentru a castiga sume frumoase de bani. De Revelion mi-am bagat bani in buzunare pentru a avea o stare financiara buna anul asta.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *