Azi am facut ceva pentru care sunt mandra, am ajutat o fosta colega de scoala sa-si gaseasca o casa de vanzare in Iasi. De putin timp am inceput sa comunicam dupa o perioada indelungata de tacere. La scoala ne-am inteles bine, nu eram cele mai bune prietene, dar a existat o simpatie intre noi.

De curand aceasta colega de scoala s-a maritat. Am inteles ca ani multi a lucrat in strainatate, acolo unde l-a cunoscut si pe sotul ei. Cu banii adunati la munca cei doi au cautat sa-si cumpere o casa in Iasi, nu au reusit acest lucru din diverse motive.

Cand mi-a povestit ca tot cauta case de vanzare Iasi, imediat mi-a venit in minte ca un var care si el lucreaza intr-o tara din Uniunea Europeana a cautat si a gasit case noi Iasi pe gustul lui la preturi foarte bune. El deja si-a cumparat o casa in Iasi.

Am vrut s-o ajut pe fosta mea colega de scoala, pentru asta l-am sunat pe varul sa-l intreb unde a g?gasit oferte de vile de vanzare in Iasi. El mi-a spus sa intru pe site-ul ? MagazinulDeCase.ro, ca aici sunt cele mai bune oferte de case noi Iasi.

Pe acest site se intalnesc cumparatori, chiriasii, proprietarii si cele mai de incredere agentii imobiliare. Site-ul prezinta cele mai complete oferte imobiliare din Romania, acoperind peste 100 de localitati.

Odata bagata pe site-ul MagazinulDeCase.ro, o proprietate este vazuta gratuit de potentialii cumparatori. Acest prim mijloc de contact, virtual, scuteste timpii morti si reduce substantial timpul necesar vanzarii unui imobil.

Cumparatorii pot sa vada zeci sau chiar sute de proprietati intr-un timp record, iar proprietarul, agentia imobiliara sau dezvoltatorul nu mai este nevoit sa discute decat cu potentialii cumparatori, cei direct interesati de locuinta respectiva.

In acest mod a reusit si colega mea de scoala sa-si gaseasca casa mult visata pentru ea si sotul ei. Chiar azi m-a anuntat ca si-a gasit o vila pe placul ei. Era tare fericita.

,Aceasta veste m-a bucurat si pe mine, mi-a facut ziua mai frumoasa. Simt ca relatia noastra de prietenie va deveni mult mai puternica. Vom vedea ce ne aduce viitorul.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *