Azi o sa va vorbesc despre orasul Cluj Napoca. De curand am avut ocazia sa vizitez acest oras frumos al tarii noastre. Cu regret trebuie sa recunosc ca Brasovul a ramas in urma la toate capitolele fata de Cluj pentru ca brasovenii n-au fost in stare sa faca un aeroport de zeci de ani sau o autostrada moderna. Normal ca investitorii straini prefera sa investeasca intr-un oras aproape de granita occidentala avand posibilitatea transportului cu avionul, nu sunt nevoiti sa petreaca timp inutil pe drumuri proaste.

Numeroase branduri renumite la nivel mondial au inceput sa investeasca la Cluj si din acest motiv orasul a inflorit economic, turismul s-a dezvoltat si el.Piata imobiliara sta foarte bine in acest oras, preturile sunt valoroase atat la vanzare, cat si la cumparare. Un exemplu bun in acest sens sunt ofertele firmei Eden cu case sau vile de vanzare la preturi foarte bune.

Verisoara mea care locuieste in Cluj a gasit o casa de vanzare la firma Eden la un pret care pe mine m-a socat. Un asemenea pret la Brasov e imposibil de gasit. Stiu cu siguranta pentru ca fratele meu si-a luat de curand o casa in Brasov. Eu am cautat luni intregi o oferta buna la toate firmele imobiliare din oras. Pana la urma fratele a reusit sa cumpere casa mult dorita la un pret mai mare decat ceea ce ofera firma Eden la Cluj. Asta e, noi traim la Brasov.

Orasul Cluj este un exemplu pentru toata tara ca se poate sa se faca treaba buna altfel incat dezvoltarea orasului sa fie cat mai puternica care sa conduca la un trai decent a populatiei.

Clujenii trebuie sa fie mandri de orasul lor, mai ales ca i-a fost acceptata candidatura cu sanse mari la Capitala Europeana a Culturii in anul 2021. Le doresc mult succes, merita sa castige.

Eden Imobiliare str. Dorobantilor nr 42 Ap 14 Et 1 Cluj-Napoca,

Romania 400117

Phone: 0371376027

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *