Vreau sa va spun ca iar am facut o fapta buna. Mama mea s-a nascut intr-o comuna de langa Velenii de Munte din judetul Prahova. Soarta a dus-o la Brasov si sa-si faca o familie aici. Neamul mamei e unul numeros, am o multime de veri si verisoare. Din pacate matusi si unchi mai am doar cativa, timpul nu iarta pe nimeni.

Am o verisoara cu care ma inteleg foarte bine, locuieste in Ploiesti si are un job bun la o firma straina. Vorbim la telefon aproape in fiecare zi, de multe ori m-a ajutat sa scap de anumite probleme din viata mea.

Acum cateva zile m-a rugat sa-i fac un serviciu. Stie ca eu stau mult timp pe internet si sunt informata cu multe lucruri. Sefa ei a intrebat-o daca nu stie cumva vreo casa buna de vanzare in Ploiesti. Verisoara nu avea de unde sa fie informata cu asa ceva deoarece ea sta la bloc, si nu are prea mult timp liber sa intre pe internet sau sa vorbeasca cu alti oameni. Asa ca m-a rugat pe mine sa-i gasesc vreun site cu case de vanzare.

Mi-am adus aminte ca o prietena mi-a zis ca o ruda de a ei si-a cumparat o casa faina in Ploiesti. Am cautat-o imediat pe amica mea s-o rog sa-si intrebe ruda cum a dat de casa pe care a cumparat-o.

Dupa cateva ore prietena m-a sunat sa-mi zica ca matusa ei a gasit casa pe site-ul www.royal-imob.ro. Atunci am aunntat-o pe verisoara mea ca am gasit case de vanzare in Ploiesti foarte faine la preturi bune. I-am dat adresa site-ului si i-am spus ca imi ramane datoare.

Azi cand am vorbit, mi-a dat vestea ca sefa ei deja si-\a gasit casa mult dorita. M-am simtit putin invidioasa, mi-ar placea si mie sa am posibilitatea sa pot sa-mi iau o casa in Brasov. La tara nu-mi place sa stau, n-o sa plec niciodata din oras. Cel putin asa cred acum. Cine stie ce-mi mai aduce destinul in viata.

ROYAL IMOBILIARE
Agentie Imobiliara
str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO
Phone: 0371 330 301
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *