In curand va fi ziua de nastere unei verisoare cu care ma inteleg foarte bine. In copilarie am crescut impreuna la bunicii din partea mamei, eram nedespartite. Cand a venit timpul sa mergem la scoala, parintii au decis sa ne dea la aceeasi scoala. Asta a facut ca relatia noastra sa fie una speciala deoarece am simtit mereu ca am langa mine pe cineva pe care ma pot baza oricand fara sa fiu judecata intr-un fel. A fost cea mai frumoasa perioada din viata mea.

Cand a sosit vremea sa mergem la liceu, destinul ne-a despartit, ea a trebuit sa se mute in Bucuresti alaturi de parintii ei. Atunci am suferit mult, vorbeam mult la telefon, dar imi lipsa prezenta ei, viata mea s-a schimbat radical. A trebuit sa ma obisnuiesc cu ideea, incet incet mi-am revenit. Relatia noastra s-a racit, ne-am si certat.

Am continuat sa fim asa vreo 10 ani. In urma cu un an ne-am impacat cand ne-am intalnit la inmormantarea bunicii care ne-a crescut. Ne-am dat seama ca bunica isi dorea ca noi doua sa ne intelegem la fel de bine ca in copilarie.

De curand verisoara mea si-a deschis un cabinet stomatologic si cum in curand va fi ziua ei de nastere, trebuie sa-i cumpar un cadou. Mie imi place sa fac daruri utile celor dragi. M-am gandit ce cadou util ar avea nevoie. Acum cateva zile am aflat de la mama ei ca isi doreste sa-si faca carti die vizite facute profesionist pentru a le oferi clientilor.

E cadoul ideal primit de la mie, deja m-am pus in miscare sa le obtin. Un prieten bun are si el o firma, stiam ca el o sa ma ajute sa fac rost de carti de vizite atragatoare. Amicul meu m-a sfatuit sa intru pe un site sa vad carti vizite Bucuresti. Asa am facut si mi-a placut ce am vazut. Nu am avut nicio ezitare sa fac comanda de carti de vizite pentru verisoara mea.

Sunt sigura ca ii va placea darul meu. De cand ne-am impacat am tinut legatura, vorbim des la telefon, pe internet. Incercam sa refacem relatia stransa pe care o aveam in trecut, dar e greu pentru ca ne-am schimbat mult amandoua. Traim acum in medii diferite, ea s-a casatorit cu un medic cu renume, are prieteni numai bogati. Si-a construit o cariera frumoasa in Bucuresti si are o viata foarte agitata. Eu nu ma regasesc in toate aceste lucruri. Eu am ramas o persoana modesta cu o viata simpla cu aceeasi prieteni.

Ma bucur ca a realizat aceste lucruri, le merita din plin, e o persoana buna, inteligenta care a luptat pentru sa-si indeplineasca visurile. Doresc doar ca aceste realizari s-o faca si fericita. In ceea ce priveste prietenia noastra vreau sa fac tot ce depinde de mine ca noi sa ne refacem relatia asa cum era odata, macar sa fie pe jumatate la fel.

Oamenii fara prieteni traiesc degeaba, au sufletul pustiu si nu stiu ce inseamna sa te asculte cineva atunci cand ai nevoie.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *