Am un prieten foarte bun care adora pestii. Noi am crescut in acelasi cartier si de zilele noastre de nastere ne vizitam. De cand m-am dus la el prima data, avea pesti in acvariu si era foarte mandru de pestii lui. De mic el avea grija de ei, ii schimba apa din acvariu, le cumpara hrana si tot ce mai trebuia. Eu nu am fost pasionata de asa ceva, eu mi-am dorit sa am pisici si acum am doua frumoase. Prietenul meu in timp si-a inmultit coletia de pesti, si-a luat si mai multe acvariuri numai sa aibe loc pentru pesti, sa aiba cate mai multe specii de pesti. Noi avem mai multi prieteni comuni si intalnim cu totii des in oras si de fiecare data nu se poate sa se abtina sa povesteasca ceva de pestii lui.

Amicul meu e pasionat si de pescuit, mai ales de pesti rapitori. Deseori pleaca isi petrece zile sa pescuiasca in diverse locuri din tara unde sunt pesti rapitori Acum cateva zile a fost ziua lui si i-am propus prietenilor nostrii comuni sa-i cumperam ceea ce-i trebuie ,  uneltele de pescuit ce ii lipseste. Un prieten l-a intrebat ce are nevoie, eu imediat am inceput sa caut pe internet sa vedem de unde sa luam pe site-uri de specialitate, am gasit o multime, dupa ce am vizitat cateva, am gasit cea ce cautam.

Pe site-ul Ideal Fishing sunt peste 17 mii de articole atat in magazinul online cat si in magazinul din strada Magura Vulturului nr.85 sector 2.  In magazinul online se poate vedea si compara o mare varietate de articole (scule) de pescuit si accesorii. Accesorii si articole (scule) de pescuit de la cei mai importanti producatori de articole de pescuit din lume.

I-am luat prietenului meu cadou doua carlige pentru pescuit la rapitor de la Ideal Fishing  de la doi producatori renumiti ca in pozele de mai jos.  Ma bucur ca am putut sa-i cumpar amicului neu asa un cadou, stiu ca va insemna mult pentru el.

product_3856product_3894

Prietenul nu s-a asteptat la asa un codou, mai ales pentru ca stia ca noi amicii lui nu prea ne pricepem la pescuit si nu suntem pasionati de asa ceva. A fost o petrecere fumoasa, ne-am distrat de minune pana dimineata. Ma simt norocoasa ca am asa prieteni.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *