Cand vine vorba de mutari, se pare ca, in ultima vreme, tot mai multi au ales sa isi cumpere casa la curte, in defavoarea apartamentelor la bloc. Avantajele sunt multiple, acestea convingandu-i pe multi sa lase traficul aglomerat din oras pentru a face naveta zilnic cu masina personala, pe drumuri mult mai putin aglomerate. Iata, in continuare, care sunt principalele avantaje pe care le vei avea renuntand la viata la bloc, in schimbul casei la curte.

Bucuria de a te ocupa de orice amenajari iti trec prin minte

Gandeste-te putin: vrei sa ai propriul tau loc cu flori si chiar cateva animale de care sa te bucuri si care sa aiba unde zburda, cat e ziua de lunga. La bloc nu vei putea face toate astea sau doar in mica masura, iar animalele nu se vor simti in elementul lor in cativa metri patrati pe care ai putea sa ii pui la dispozitia lor. Asa ca de ce sa nu iti amenajezi propria curte, cu flori si gazon, pe care sa le uzi si de care sa te ingrijesti, pentru a te bucura de frumusetea lor si a te simti mandra sau mandru de treaba facuta? Rezultatele se vor vedea rapid cu sistemele de irigatii potrivite, precum cele de aici: http://filgarden.ro/servicii/sisteme-de-irigatii/, asa ca apuca-te de treaba cat mai repede!

Reparatii, extindere a spatiului de locuit si multe modificari, toate sunt mai simplu de facut la casa, decat la bloc, unde iti trebuie o gramada de aprobari, pentru ca orice modificare poate interveni in mod negativ in structura blocului sau trebuie sa se incadreze intr-un anumit tip arhitectural.

Un alt aspect este ca vecinii nu vor fi atat de deranjati de galagie, mai ales daca ai si casa antifonata. La bloc, este inevitabil sa dai peste un vecin caruia sa nu ii faci nervi cu muzica pe care o asculti, oricat de incet s-ar auzi la el. Iar, daca esti un pasionat de muzica si iti place sa exersezi la chitara, de exemplu, vei avea tot spatiul din lume, precum si linistea de a te ocupa de acest aspect, fara sa te deranjeze nimeni. Pentru o putere marita, foloseste un amplificator pt. chitara electrica de la Soundcreation, iar exercitiile tale vor da roade, in putin timp!

Suprafata mai mare la curte decat la bloc este inca un avantaj. In plus, daca vei locui cu bunicii sau socrii, la casa este locul ideal, deoarece spatiul mare va permite ca fiecare sa se ocupe de activitatile zilnice, asa cum ii place.

Valoarea in timp. Poate la acest aspect nu te-ai gandit inca, insa, in timp, valoarea unei case va creste in timp, multi alegand viata la curte. Mai mult, daca se va construi ceva important in zona in care ti-ai cumparat casa, aceasta cunoscand o dezvoltare importanta, sigur valoarea acesteia se va mari considerabil.

Mult succes in gasirea casei potrivite!

Distribuie

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *