Nepoata mea a terminat de curand un curs de coafura si frizerie, e pasionata de acest domeniu de multi ani. Visul ei este sa-si deschida un salon de coafura si frizerie.

Saptamana viitoare va fi ziua ei de nastere si m-am gandit mai multe zile la rand ce cadou as putea sa-i iau pentru a-i produce o mare bucurie.

Acum trei zile prietena mea cea mai buna mi-a dat o idee excelenta pentru cadoul nepoatei. Mi-a zis sa-i iau un cap de practica de manechin perfect pentru impletituri, diverse aranjamente si cocuri spectaculoase. Capul de practica poate fi tuns si spalat.

Parul este facut din fibra de kanekalon tratata ce imita parul natural 50%. Lungimea lui este de 80 de cm ce permite sa se faca coafuri de toate felurile si de aceea acest cap de practica de pe site-ul www.trendis.ro unu special.

Capul este oferit clientului impreuna si cu suportul pentru prindere de masa.

Este cadoul perfect nepoata mea, nu stiam ca exista asa ceva, prietena mea m-a ajutat si de data asta. Cu acest cap de practica modern, nepoata va avea posibilitatea sa faca toate tipurile de coafuri si in acest mod se va perfectiona in scurt timp.

Isi doreste sa se angajeze intr-un salon de coafura pentru a strange bani pentru marele ei vis, dar si pentru dobandi experienta si a se face cunoscuta in aceasta lume.

Abia astept sa-i dau cadoul, sunt convinsa ca se va bucura foarte mult, nu se asteapta la asa ceva. Am o relatie stransa cu aceasta nepoata si imi doresc sa aiba o viata fericita.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *