Peste doua zile urmeaza ziua fratelui meu. El lucreaza in strainatate ca sofer pe camion. La trei luni de munca, are dreptul la doua saptamani libere in tara. M-am bucurat foarte mult cand mi-a dat vestea ca isi va sarbatori ziua acasa. Fratele meu si-a dorit sa organizeze o mare petrecere cu aceasta ocazie unde sa vina prietenii lui si rudele cele mai apropiate. De multa vreme nu a avut posibilitatea sa se mai distreze cu cei dragi.

Cu cat se apropia evenimentul, ma gandeam tot mai mult ce cadou i-as putea lua. Nu doream un cadou scump, ci unul util, sa-i foloseasca pe drumurile Europei. Nu am avut nicio idee pana acum trei zile, cand la serviciu, o colega ne-a aratat noua ei cana cu care o sa-si bea cafeaua sau ceaiul preferat. Era o cana speciala, avea un mesaj scris pe ea foarte frumos adresat colegei de serviciu. Cand am vazut aceasta cana, mi-am dat seama imediat ce cadou sa-i iau fratelui meu.

Am intrebat-o pe colega meu unde pot gasi si eu cani personalizate ca a ei. Cand am venit acasa de la munca, am intrat pe site-ul indicat si am studiat ofertele de cani. Am dat comanda de o cana dupa ce m-am gandit foarte bine ce mesaj ar trebui sa fie scris, doream sa fie un mesaj deosebit, sa-i aduca zambetul pe buze fratelui meu in fiecare dimineata cand o sa-si bea cafeaua.

Am ales un mesaj sentimental, sa-i arat cat de mult tin la el, ca poate sa conteze pe mine oricand si in orice moment din viata lui. Ma bucur atat de mult ca s-a ivit aceasta ocazie sa cumpar acest cadou simplu, ieftin, banal pentru multi, dar util pentru noi toti. Sunt sigura ca fratele meu va aprecia foarte mult darul meu. Datorita canii personalizate, noi doi o sa fim mereu uniti indiferent de distanta care ne desparte. El cand isi va bea cafeaua, se va gandi la mine si eu cand o sa o beau pe a mea, o sa ma gandesc la el.

Cand cei dragi sunt despartiti din diverse motive, e foarte important ca relatia dintre ei sa fie la fel de stransa ca atunci cand traiau unul langa altul. Mici detalii pot ajuta sa fie posibil sa ramana stransa legatura. Unde e dragoste adevarata, ea rezista si se bucura de orice lucru marunt.

Eu si fratele meu avem o relatie speciala. Tinem mult unul la altul, nu ne-am certat niciodata. Nu am fost despartiti in niciun moment din vietile noastre pana cand a decis sa plece in strainatate si sa devina sofer pe drumurile Europei. Cand am fost mici, el a avut grija de mine fiind mai mare cu 4 ani, atunci cand parintii erau ocupati cu alte treburi. Grija nu a disparut nici acum, mereu ma intreaba ce fac, cum imi merge la serviciu, daca am vreo problema.

Asa a trebui sa fie orice relatie dintre frati. Din pacate nu se intampla asta, in majoritatea relatiilor dintre frati exista multe motive de cearta care duce ruperea legaturilor. Acest lucru e un lucru foarte rau, insa micile cadouri ne pot apropia, indiferent de problemele pe care le avem.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *