Accidentele sunt mereu asociate cu neplaceri. Acestea constituie cazuri inopinate grave care au consecinte mai mult sau mai putin grave. Atunci cand un accident se produce in Polonia, imediat dupa accident, majoritatea victimelor solicita despagubiri. Cu toate acestea, atunci cand acest lucru se intampla in strainatate, problema devine complicata si victima nu stie care sunt drepturile ce i se cuvin si deseori renunta de la bun inceput. Totusi, rezidentii din Marea Britanie pot solicita despagubiri nu numai imediat dupa accident, iar valoarea compensatiei poate fi destul de mare.

Orice persoana care a suferit prejudicii legate de sanatatea mentala sau fizica, poate obtine daune materiale sau morale si poate obtine despagubiri in Marea Britanie indiferent de nationalitate, sex sau varsta,. Este important ca incidentul sa se fi petrecut in Marea Britanie si ca partea vatamata sa solicite compensatii.

Pentru ce putem primi despagubiri?

Exista mai putine accidente si coliziuni pe drumurile engleze decat in Polonia. Un accident rutier este motivul cel mai frecvent pentru a solicita despagubiri in Anglia. Partea vatamata care solicita daune nu are nevoie de asigurare suplimentara. Acelasi lucru este valabil si pentru alte cazuri fortuite, cum ar fi o cadere suferita pe trotuar sau in timp ce calatoriti cu mijlocul de transport public. Majoritatea polonezilor merg la munca in Marea Britanie, motiv pentru care ponderea accidentelor printre compatriotii nostri au loc la locul de munca.

Se pot obtine despagubiri mari si in urma cazurilor de malpraxis. In cazul in care victima moare ca urmare a unei erori medicale, rudele sale pot solicita despagubiri. Situatiile care va da dreptul sa solicitati despagubiri sunt mult mai numeroase decat in Polonia. Daca aveti indoieli, puteti consulta cazul dvs. prin intermediul unei companii precum Insito Despagubiri.

Cum sa ne pregatim pentru a lupta pentru despagubiri in Anglia?

La fel ca in Polonia, in Marea Britanie, pentru a obtine despagubiri, trebuie sa documentati evenimentul, sa prezentati cat mai multe dovezi posibile. Situatia trebuie sa fie credibila, astfel incat institutiile responsabile de plata compensatiilor sa nu aiba indoieli cu privire la validitatea deciziei. In functie de natura evenimentului si de locul in care a avut loc acesta, puteti sa pregatiti o documentatie care difera putin de la caz la caz.

In aproape toate cazurile, este necesar sa vizitati un centru medical si sa primiti un certificat adecvat. Este la fel de important sa informati politia. Daca incidentul a avut loc intr-un loc public, merita sa luati datele de contact ale posibililor martori care vor putea confirma ca a avut loc un caz fortuit. Accidentele care au loc la locul de munca trebuie raportat mai intai superiorilor. In fiecare caz, sunt indicate si fotografii si filme inregistrate pe suporturi adecvate. Daca, din cauza necunoasterii limbii sau din cauza lipsei de informatii cu privire la locul unde trebuie sa mergem sa depunem toata documentatia, avem indoieli daca merita sa solicitam despagubiri, este mai bine sa ne adresam profesionistilor care au experienta la acest nivel. Exista companii care se ocupa exclusiv cu despagubirile in Marea Britanie. Nu trebuie sa va fie frica de cheltuieli, pentru ca numai atunci cand castigati cazul, platiti o suma fixa ce reprezinta comisionul pentru serviciile unui jurist in Anglia.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *