In ultima saptamana am avut de rezolvat ceva important, peste doua zile va fi ziua de nastere al fratelui meu. Noi doi avem o relatie stransa, suntem cei mai buni prieteni.

Am suferit mult atunci cand s-a hotarat sa plece in strainatate. A primit o oferta de loc de munca de nerefuzat. L-am incurajat sa accepte oferta, dar despartirea a fost grea pentru amandoi. Eu incet incet m-am obisnuit cu ideea, el nu a reusit. Nu a putut sa stea mai mult de trei luni acolo. E o persoana sensibila, familia inseamna totul pentru el. Nici eu m-as vedea plecand undeva departe de cei dragi. Asta suntem noi, nu avem ce sa facem.

De fiecare data cand se apropie ziua la cineva drag, incep sa ma agit foarte mult deoarece imi doresc sa iau cel mai potrivit cadou pentru persoana respectiva. Si acum cand s-a apropiat aniversarea fratelui meu, am patit la fel.

O saptamana intreaga m-am tot gandit ce cadou barbati sa-i iau, nu aveam nicio idee, doream ceva folositor si frumos in acelasi timp.

In urma cu cateva zile am avut norocul s-o aud pe o colega de serviciu ca i-a cumparat sotului o camasa barbati eleganta de pe un site. Colega se lauda ca sotul a fost incantat de cadou. Eu am ramas rezervata deoarece ma uitasem pe o multime de site-uri si nu mi-a placut nicio camasa in mod deosebit. Totusi i-am cerut colegei adresa site-ului www.felamo.com sa vad si eu ce produse se vinde acolo.

Seara cand am avut timp liber, am intrat pe site-ul felamo.com. Recunosc ca nu m-am asteptat sa gasesc lucruri de calitate. Am fost surprinsa sa vad camasi barbati chiar pe gustul fratelui meu. Dilema mea din acel moment a fost alegerea camasii barbati, toate erau de calitate la cele mai bune preturi.

Pana la urma m-am hotarat sa-i cumpar doua camasi barbati. Eram convinsa ca o sa fie incantat de cadoul meu asa cum a fost in fiecare an. A doua zi i-am multumit colegei mele pentru site-ul https://www.felamo.com/ , m-a ajutat sa-i cumpar fratiorului darul potrivit si data asta.

La randul lui ma surprinde de fiecare data cu un cadou perfect de ziua mea de nastere sau de sarbatorile de iarna. Probabil suntem asa datorita parintilor care ne-au crescut in acest spirit. Noua nu ne-au lipsit niciodata cadourile de Craciun. Zilele noastre de nastere au fost mereu un motiv de sarbatoare cu rude si prieteni.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *