Cadourile se aleg dupa statutul social al celui caruia i-l oferim si dupa relatia pe care o avem cu acesta. Sa fiu mai explicita! Nu ii poti da unei persoane mai in varsta, aflata pe o pozitie superioara cadouri trasnite, fiindca se poate supara, in plus situandu-se pe verticala, trebuie sa fii atent sa nu o ofensezi prin ceea ce ii oferi.

In schimb, cadouri trasnite sunt potrivite pentru sot/sotie, prieteni din gasca, frati, surori, veri, verisoare si colegi apropiati de serviciu si sunt mult mai bine primite decat darurile banale.

Cadourile amuzante de pe site-ul magazinului online Tricouri-misto.ro se potrivesc oamenilor cu simtul umorului, dar si cei tristi au nevoie de ele, fiindca aceste obiecte descretesc fruntile.

Unele au scop educativ si transmit un mesaj direct, care are in vedere corectarea viciilor, in timp ce altele le incurajeaza. Centura de bere poate fi interpretata in doua moduri: se atrage atentia celui care o va purta ca este cazul sa bea mai putina bere, fiindca va deveni burtos sau bautorul de bere este incurajat sa devina castigatorul categoriei sale…

Se intelege ca nimeni nu isi va permite sa ii faca sefului sau un astfel de cadou, chiar daca ii place sa bea. Sortul de bucatar sexy este o piesa mult prea indrazneata, sortul barbatului cu penis de plus mai explicita decat prima, dar canile originale surprind in mod placut, mai ales cand subliniaza pasiunea celui care le primeste sau profesia sa.

Pe site exista cana mecanicului auto, cana motoristului, cana chitara electrica, mai multe cani termosensibile, una dintre ele oferind un veritabil spectacol de Striptease feminin.

Cana note muzicale, cana vioara si chitara electrica pot fi oferite si profesorului de muzica sau solistului vocal sau instrumental. Ele pot face la fel de bine parte din cadourile originale si serioase.
Fetitele se vor bucura sa primeasca in dar cana Unicorn, iar rockerii si alti nonconformisti sa bea bere din halbe Schelet.

Sotii pusi pe sotii isi pot oferi cadouri trasnite reciproc: el ei clopotelul pentru sex, ea lui cana de bere sexy.
Intre prietenele care isi permit si bancuri cu conotatie sexuala merge o ”Cana pentru fete”. Nu va mai spun in ce forma este manerul…  Nu au cum sa nu treaca neobservate prezervativele fosforescente sau hartia igienica de valoare.

Cadourile trasnite sunt de calitate premium si sunt preferate celor banale fiindca sunt utile. Chiar si sortul pentru barbatul sau femeia sexy poate deveni sursa de divertisment intre amici si este util la bucatarie.
Barbatii care adora sanii vor fi incantati sa primeasca o cana sub forma unora voluminosi. Iubitorilor de bufnite, le puteti darui o cana in forma de bufnita.

Astfel de produse care starnesc rasul si intretin voia buna sunt greu de gasit. Singura sursa este magazinul prezentat mai sus, de aceea grabiti-va sa le comandati, daca vreti sa asistati impreuna cu amicii la o reactie atipica.

Pentru oamenii carora nu li se potrivesc aceste daruri trasnite, alegeti altceva. Tricourile personalizate sunt ideale, fiind de calitate premium, atat tesatura, cat si imprimeul. Plasati comenzi acum sa va asigurati cadourile potrivite pentru cei dragi de Craciun!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *