Peste cateva zile sarbatorim Invierea Domnului. De cand ma stiu familia mea a facut tot posibilul sa avem tot ce vrem de sarbatori. Anul asta m-am gandit sa le fac celor dragi cadouri de Paste. Mi-a venit ideea sa cumpar cosuri cadou de Paste de pe un site sugerat de o colega de serviciu. Site-ul Debonare.ro ofera cadouri Paste online la preturi avantajoase.
Din numeroasele cosuri de Paste, mi-am ales doua modele care sper sa fie o surpriza placuta pentru cei dragi mie.gethumb.detailsgethumb.details (1)

Acest magazin online de cadori corporate de unde am cumparat cadouri pentru Paste ofera mai multe servicii utile clientilor. Cine face cel putin comanda de cadouri Paste corporate are discount de fidelitate . Transportul este asigurat gratuit in orice localitate din tara. Clientul are posibilitatea sa schimbe continutului fiecarui model de cosuri cadou Paste in functie de buget sau preferinte.
Cosurile cumparate pot fi personalizate cu produse promotionale personalizate, carduri sau felicitari. Sunt de parere ca nimeni nu ar putea sa gaseasca cadouri de Paste online mai deosebite decat aceste de pe site-ul Debonare.ro

Imi place foarte mult sa citesc despre traditiile care exista in tara legate de Paste. Aseara am citit un articol interesant despre simbolistica bucatelor de Paste. Am aflat ca la inceputurile traditiei vopsirii oualor de Paste, ouale se vopseau doar in culoarea rosie . Mai tarziu apar si ouale incondeiate cu teme si motive diverse, din cauza dorintele gospodinelor care au vrut sa adauge mai multa frumusete la traditiile de Paste. Din punct de vedere simbolic, ouale au fost mereu asociate cu Nasterea, inceputurile sau Invierea Domnului. Culoarea rosie se spune ca ar trimite la sange, la viata si la jertfa facuta de Hristos pe cruce.

Pasca pe care o avem pe masa in fiecare an de Paste simbolizeaza o promisiune, aceea a invierii trupurilor si a vietii vesnice. Pasca este adusa la biserica, pentru a fi sfanta, Prin stropire cu vin, pasca devine ritualic o reprezentare a jertfei Mantuitorului, putandu-se astfel observa sacrificiul care include trupul si sangele.

Cozonacul de Paste reprezinta o paine dulce a invierii si renasterii intregii creatii, putand la fel de bine sa fie pus pe masa in loc de pasca sau impreuna cu aceasta.

Imi doresc sa am un Paste fericit alaturi de familia mea, asa cum le doresc tuturor. Sper ca lumina coborata din Cer sa ne faca oameni mai buni. Paste fericit!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *