gasses~61761656

De curand a fost ziua mea de nastere si prietenii mei m-au facut o surpriza, m-au pus sa intru pe un site numai cu produse personale pentru feminine cum ar fi: haine, gente, produse cosmetice, lenjerie intima, bijuterii, incaltaminte etc. Prietenii m-au asezat in fata calculatorului si m-au zis sa ma uit bine la toate produsele si sa-mi aleg un cadou frumos, ca ei platesc in locul meu. O prietena a spus ca de pe site-ul Saxara.ro a comandat setul de bijuterii pe care le purta in acea zi. Sincer mi-au placut si mie foarte mult, dar o alta amica m-a indemnat sa ma uit la lenjeria superba de la Saxara. Eu am vrut sa ma uit la toate, apoi sa ma hotaresc ce sa iau. Imi placea sa am si o rochie noua, dar ma incanta gandul sa ma innoiesc cu o bluza draguta, imi era greu sa-mi aleg ceva anume. Nu stiam ce sa fac, dupa capul meu doream sa iau si bijuterii, m-au placut foarte mult o pereche de pantofi cum aratau, dar aveam nevoie si de o crema anticelulita.
Dupa cateva ore de discutii, ma durea si ochii de atata uitat pe internet pe site-ul Saxara.ro, m-am hotarat sa iau o bluza care mi s-a parut ca se potriveste de minute la o pereche de pantaloni pe ii aveam.
A doua zi la servici, le-am povestit colegelor ce surpriza mi-au facut amicii mei. O colega a spus ca si ea foloseste produse cosmetice de la Saxara.ro. Alte colegii nu stiau de acest site, mi-au multumit ca le-am spus.

Sursa foto: http://www.saxara.ro

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *