Cate fantezii ai pe lume, nu uita sa-ti le indeplinesti. Bineinteles, in limita bunului simt, a spatiului intim si a deschiderii catre viata de cuplu. Astfel, intr-o relatie implinita, poti trece cu usurinta de la simple flori si cutii de bomboane cu ciocolata, la accesorii inedite pentru ambii parteneri.

Nu degeaba cadourile erotice au devenit indispensabile pentru majorate, atunci cand se spune ca e varsta maturitatii depline, cand luam viata in dinti cu bune, si cu rele.

Fie ca vine vorba de un majorat, fie ca se face referire la aniversarea partenerului sau a celei/cel mai bun(a) prieten(a), nu-I recomandat sa alegi astfel de vibratoare, jucarii sexuale si accesorii la intamplare. In eventualitatea ca acestea vor deveni cel mai bun prieten in momentele intime, ai grija sa faci o selectie optima, chiar daca nu esti o personalitate experimentata in domeniu. Poate chiar e timpul sa lasi tabu-urile la o parte si sa traiesti o astfel de experienta inainte de a face un astfel de cadou. Hai sa vezi cum si de unde poti alege cadouri erotice potrivite pentru fel si fel de aniversari!

Cum sa alegi cadouri erotice pentru orice aniversare

Alegerea cadourilor erotice nu este deloc complicata daca ai in vedere cateva aspecte primordiale.

De exemplu, daca optezi pentru alegerea unor vibratoare, trebuie sa tii cont daca persoana la care va ajunge cadoul este singura sau intr-o relatie. Exista asfel de jucarii sexuale atat pentru indivizii unici, cat si pentru cupluri, pentru senzatii extreme in doi. Cu atat mai mult ar trebui sa alegi o jucarie sexuala de cuplu mai ales daca acest cadou va ajunge la o persoana deja integrata intr-o relatie si daca ambii parteneri iti sunt prieteni apropiati.

In cazul in care persoana la care ajunge cadoul tau erotic locuieste cu alte persoane si este mai dimida de fel, poti opta pentru cadourile erotice discrete disponibile pe Ollo.ro . In cadrul acestui magazin online gasesti o gramada de jucarii erotice clacice, precum vibratoarele traditionale, cat si vibratoare cu un aspect total inedit, precum inimioare, ovule, etc.

Totodata, poti apela la seturi complete de accesorii si jucarii sexuale, care nu doar ca vin intr-o variatie extrem de diversificata de produse pentru toate gusturile si nevoile intime, cat si de domeniul preludiului sau al sanatatii si ingrijirii intime.

Cel mai important lucru de care ar trebui sa tii cont atunci cand alegi astfel de jucarii erotice dintr-un sex shop este certificarea magazinului, respectiv a produselor pe care aceasta le comercializeaza. De ce? Motivele sunt evidente!

Un magazin certificat cu astfel de produse ofera in primul rand siguranta utilizarii. Astfel, atunci cand folosesti produse intime, precum lubrifianti si jucarii erotice, daca acestea nu contin ingrediente prietenoase, moderne si recunoscute, te poti intalni cu infectii si/sau reactii alergice. Nu e deloc placut ca dintr-un act cat se poate de intim sa fii nevoit sa ajungi la medic unde se impune sa povestesti intreaga experienta ca la carte, dand jena la o parte, pentru un tratament cat mai eficient.

Asadar, alege cu incredere astfel de accesorii din magazine specializate, pentru o experienta de neuitat!  

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *