Atunci cand e ziua unui prieten, cel mai mult imi place sa cumpar cadouri amuzante. Foarte rar cumpar cadouri mai serioase. Cele amuzante am observat ca sunt intotdeauna mai apreciate.

Sa va povestesc despre cateva dintre ele.

Acum 2 luni a fost ziua celui mai bun prieten al meu. De mult timp m-am gandit sa ii cumpar doua tricouri funny. Le-am vazut pe Coolori.ro si de atunci nu mi-am putu lua gandul de la ele. Si, le-am cumparat in cele din urma. Pentru ca e un mare iubitor de cafea, pe unul dintre tricouri scria „Coffee, ca n-o fi”. Mi s-a parut a fi un mesaj perfect pentru el. Pe al doilea tricou scria „Am primit tricou cadou si il folosesc ca pijama”. Acest mesaj l-am ales cu gandul la o experienta mai veche. A primit el la un moment dat un tricou de la o ruda si nu i-a placut deloc. Insa, il purta noaptea. De atunci mereu rad de el si m-am gandit ca acest tricou e perfect. Ambele au fost foarte apreciate atat pentru mesaje, cat si pentru calitate. Daca vrei tricouri de calitate cu mesaje amuzante, intra si comanda de la Coolori.ro.

Un alt cadou amuzant pe care l-am oferit a fost o decoratiune. Stiti prea bine celebrele statuete cu maimute. Una nu aude, alta nu vede, iar cealalta nu vorbeste. Le am si eu acasa de mult timp, insa sunt destul de micute. Cam 10 cm lungime si 5 inaltime. Insa, am cumparat la un moment dat aceste statuete de dimensiuni mult mai mari pentru un prieten. I le-am facut cadou de ziua lui si i le-am livrat direct la munca. De ce? Pentru ca e genul de persoana care mereu zice ca nu stie nimic, n-a vazut, n-a auzit. Nu se baga niciodata in treburi care nu-l implica in mod direct. I-a placut enorm de mult si de 2 ani de zile pastreaza pe birou cadoul primit de la mine.

Daca vrei sa faci cadouri amuzante, gandeste-te bine la persoana pe care vrei sa o feliciti si cu siguranta vei alege bine. Daca nu ai idee de cadouri amuzante, intra pe Coolori.ro.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *