E luna decembrie, luna cadourilor in care toata lumea cumpara daruri pentru cei dragi. La serviciu se vorbeste doar despre asta, unde se gaseste una si alta la cel mai bun pret. Eu sunt cea mai linistita pentru ca am scapat de cumparaturi intrand pe un site intr-o seara la nimereala. Am studiat produsele la vanzare si mi-au placut foarte mult. Am simtit ca este locul potrivit de unde sa-mi fac cumparaturile de Craciun.

Fara nicio ezitare am inceput sa aleg cadoul potrivit pentru fiecare persoana draga care imi doream sa-i iau ceva dragut. Colegele de serviciu se tot agitau, de unde sa ia daruri celor dragi. Doar o colega m-a intrebat de ce sunt asa linistita. Atunci i-am povestit cum am cumparat darurile. Mi-a cerut adresa site-ului sa se uite si ea.

Dupa doua zile m-a anuntat ca a intrat pe site si i-a placut ce a vazut acolo. A cumparat pentru maica-ta si sora ei doua palarii dama. Le-a luat deoarece a gasit modele elegante la preturi foarte bune. Nu putea sa rateze ocazia sa-i faca mamei sale o mare bucurie.

Pentru cumnata si pentru prietena sa cea mai buna a comandat doua esarfe dama. Si in acest caz i-a placut modelele esarfelor care sunt la preturi foarte bune. Este ceea ce isi doreau cumnata si amica ei.

Azi la pauza de masa le-am mai spus la inca doua colege despre magazinul online Neer. Le-am sfatuit sa intre pe site ca merita, nu vor regreta. Atunci pe moment nu si-au dat seama ce e cu acest magazin. Numai dupa ce le-am zis ca am auzit ce vorbeau fara sa vreau, au inteles ca e vorba de un site de unde poti sa iei cadouri pentru cei dragi.

Imi place sa ajut si pe altii din jurul meu, mai ales in perioada asta de an cand ar trebui sa fim cu totii persoane mai bune.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *