Acum cateva zile mi-am indeplinit un mare vis, am reusit sa-mi fac toata dantura in gura perfecta. E un vis pe care il credeam imposibil de realizat in urma cu trei luni pentru ca nu prea am avut noroc de medici stomatologi buni. Inca din copilarie am fost traumatizata de durerile de la cabinetul stomatologic.Dintotdeauna am avut dantura proasta si durerile de masele au facut parte din viata mea. Dupa cateva experiente groaznice la dentist, am renuntat sa mai merg. M-am tratat asa cum am putut eu.
In vara a venit la mine in vizita o matusa care locuieste in Pitesti. Cand am vazut-o la usa, m-am blocat. Avea o privire atat de luminata, arata atat de bine fata de cum o stiam eu. Prima data nu mi-am dat seama de ce e asa. Apoi i-am observat dantura alba. Am inceput sa fiu foarte curioasa s-o intreb cum si-a facut dantura asa frumoasa. Cand ne-am mai relaxat, mi-a povestit cum a reusit sa aiba dintii perfecti.

In urma cu cateva luni s-a deschis in Pitesti un cabinet stomatologic ultra modern cu tehnologie de ultima ora cu medici profesionisti. O prietena a sfatuit-o sa mearga sa-si faca dantura acolo. I-a urmat sfatul amicei si s-a dus la cabinetul stomatologic modern. Ceea ce mi-a povestit matusa despre acest medic stomatologic Pitesti m-a minunat, m-a facut sa ma gandesc sa ma duc si eu acolo sa-mi fac dantura. Prima data am avut indoieli ca fac ceea ce trebuie avand in vedere traumele prin care am trecut cu medicii stomatologici, dar la insistentele matusii mi-am luat concediu de la serviciu si am plecat la Pitesti.

Cum am intrat pe usa cabinetului si l-am intalnit pe medicul care m-a tratat, am simtit ca sunt in siguranta, ca totul va fi bine cu mine, ca nimic din ce am patit in trecut, nu voi mai avea parte. Ceea ce am simtit, s-a si adeverit. Am petrecut o multime de ore la acest cabinet stomatologic cu medicul, nicio secunda nu mi-a fost teama ca voi avea parte de o durere insuportabila, tot ce mi s-a facut, mi-a fost explicat inainte, sa stiu exact la ce sa ma astept.

E mare lucru ca medicul sa stie sa comunice cu pacientul, sa-l faca sa se simte in siguranta, sa nu-si faca nicio grija ca poate pati ceva. Acest tip de medic intalnesti rar la noi in tara. Multi uita ce meserie practica si se gandesc doar la bani, sa se imbogateasca cat mai repede pe spinarea pacientilor.
Asa ceva nu se intampla la cabinetul stomatologic din Pitesti. Doctorii care lucreaza acolo sunt cei mai profesionisti pe care i-am cunoscut in viata mea. Cred ca e cea mai buna decizie pe care am luat-o de cand am venit pe aceasta lume.

Cu dantura perfecta, ma simt o femeie mai frumoasa. Acum pot sa rad toata ziua fara sa-mi fie jena ca cineva se uita la mine urat sau ca imi sta prost. De cand mi-am facut dantura am indraznit si sa ma intalnesc cu un baiat.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *