Acum doua saptamani am participat o petrecere frumoasa. Fata unei verisoarei a implinit 18 ani, isi dorea o aniversare de neuitat. Mama ei a vrut foarte mult sa-i implineasca acel vis. M-a rugat s-o ajut sai organizeze o petrecere frumoasa cu toti colegii de clasa si toti prietenii ei.

Verisoara mea stie bine ca eu am idei foarte bune cand vine vorba de petreceri. Anul trecut i-am facut lui fratele meu o petrecere a burlacilor de neuitat inainte sa se casatoreasca.

Pentru fata verisoarei imi doream ca petrecerea sa fie o amintire de poveste peste ani.

Un prieten bun mi-a dat o idee excelenta, sa aduc la petrecere o cabina foto. Mi-a placut imediat ideea pentru ca tinerilor le place sa se fotografieze, eram sigura ca vor fi incantati.

Prietenul mi-a dat si un nume de firma cabina foto de unde pot sa inchiriez o cabina foto de calitate.

Cand am intrat pe site-ul firmei Alto am aflat ca daca inchiriezi o cabina foto de la ei, atunci cei de la Alto vin in ajutorul clientului cu un specialist care va contribui din plin la amuzament si voie buna. Acest om se va ocupa de pregatirea accesoriilor si de managementul maratonului de poze.

Ideea a fost foarte bine primita de catre toti, fata verisoarei mele a fost super incantata, a facut sute de poze cu toti colegii, prietenii, parintii sau alte rude.

Zilele astea fata isi aranjeaza pozele facute in cabina foto de la Alto. Isi face mai multe albume, cu colegii, cu prietenii, cu rudele.

Ma bucur ca am putut sa contribui la reusita petrecerii. Si pentru mine va fi o amintire de neuitat peste ani. Am facut si eu numeroase poze in cabina foto.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *