images

Directorul General al ziarului social Mic News.ro împreuna cu reprezentanti ai unor firme din Bucuresti au decis ca împreuna cu Mos Craciun sa aduca un zambet copiilor de la Scoala Speciala nr 2, Centrul de Plasament nr 2 “ Casa Sperantei” din Capitala, Centrul Scoalar de Arte si Meserii nr 3 .

Darurile aduse de Mos Craciun cu constat în „cele mai bune dulciuri facute special pentru copiii cuminti”. Copiii de la clasa pregatitoare, cei de gradinita, dar si colegii lor mai mari, de la clasa I, pana la clasa a 12 – a, sub indrumarea cadrelor didactice au dorit ss aduca si ei daruri pentru Mos Craciun: colinde, poezii, scenete, dar si emotie din partea tuturor, toate au reprezentat cadoul perfect pentru Mosul venit din departari.

Mos Craciun a popsit ceva timp la institutiile de invatamant si orfelinate din Bucuresti, pentru ca a fost bucuros sa gaseasca copii frumosi, pregatiti si educati. Cei mici, dar si cei mari au trait cu maxima emotie sarbatoarea. Semn bun! Asta inseamna ca romanii inca nu au uitat de traditie, de sarbatoare si ca spre surprinderea noastra copiii traiesc mult mai natural, si au puterea sa se bucure de orice dar! Felicitari cadrelor didactice care au luat in serios evenimentul si au trait emotia odata cu cei care zi de zi cresc, se dezvolta si isi croiesc drumul in viata dupa indrumarea lor.

Evenimentul realizat de Mic News.ro a fost preluat si de TV nationale:PRO TV, PRIMA TV.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *