download

Walter Bruce Willis, nascut pe 19 Martie 1955, este unul dintre cei mai iubiti si de referinta barbati de la Hollywood. Bruce Willis s-a nascut intr-o baza militara americana in Idar-Oberstein, Germania de Vest. In 1957, parintii sai (David Willis – soldat american si Marlene – de origine germana) s-au intors impreuna cu fiul lor de doi ani, Bruce, in Penns Grove, New Jersey.

Bruce Willis a devenit faimos in perioada 1980, realizandu-si o

cariera de actor de invidiat la Hollywood, facand mari furori in special cu rolul sau John McClane in seria „Die Hard”. A fost casatorit cu actrita Demi Moore avand impreuna trei fete inainte de divortul lor din 2000 dupa treisprezece ani de casatorie. Pe langa cariera sa de actor, Bruce si-a dezvoltat si cealalta latura a sa, muzica, scotand cateva albume si aparand in numeroase show-uri de televiziune si a reusit remarcabila realizare de a juca in peste 60 de filme.

Willis nu a ezitat in a se pronunta impotriva razboiului din Irak, la fel cum multi alti actori au facut, insa si-a exprimat sprijinul moral catre tinerii ce lupta si participa in razboi. Dintre multele declaratii ale sale, el a mentionat: „Sunt mult mai mandru de a fi tata decat de a fi actor.” ; „Sunt un tip sensibil, oamenii cred ca ma cunosc insa nu e asa. Si scriu lucruri care ma pun in postura unui nemernic.”

Sursa: http://www.cinemarx.ro

Ramona Lengyel 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *