images (3)

Inainte de a prezenta conditiile necesare terapiei prin bioenergie, trebuie sa vedem cine si in ce masura isi poate insusi si folosi aceasta metoda de vindecare. Trebuie stiut ca stapanirea bioenergiei este data doar celor capabili sa depaseasca obstacolul intern al neincrederii in existenta acestui tip de energie si in posibilitatea dirijarii lui. Cei care pot aplica aceasta terapie sunt persoane inzestrate cu spirit creator, cu spiritul cautarii independente, caracterizate de dezinteres si dragoste de oameni.

Fara aceste calitati, stapanirea bioenergiei este imposibila si poate deveni periculoasa. Cel aflat in suferinta, care apeleaza la terapeut, vede in el salvarea. Pacientul are incredere in terapeutul din fata lui. Astfel, nu ai voie sa inseli increderea celui ce isi pune toata speranta in tine, prin ganduri si atitudini vadite in interesul tau.

Pentru oamenii ce tind sa devina bioradiologi (biomagnetizatori) profesionisti sunt necesare:

• o sanatate buna si absenta unei ereditati defectuoase;
• o varsta intre 30 si 50 de ani, adica varsta intermediara intre incheierea perioadei de formare a organismului si inceputul imbatranirii acestuia.

Tuturor celor carora starea sanatatii nu le permite sa se ocupe cu terapia bioradiativa la nivel profesionist, consider ca este necesar sa le recomand totusi insusirea acestei metode de tratament, dar sa o aplice cu multa grija, limitat, in special in scop autoterapeutic.

Astfel, pot fi mobilizate la maximum fortele interne ale organismului, putandu-se obtine o imbunatatire substantiala a propriei stari de sanatate. Acordarea unui ajutor celorlalti trebuie limitata, in acest caz, la cercul restrans al prietenilor si rudelor. Chiar si in acest caz se recomanda tratarea bolilor ce nu necesita un consum ridicat de energie, in conditiile in care alte metode nu pot fi aplicate din diverse motive, sau limitarea la diagnosticare.

Conditia de baza pentru stapanirea acestei metode terapeutice o constituie stapanirea unor cunostinte cat mai complete de medicina si fiziologie umana.

Lectia nr. 1 

Antrenamentul psihologic este etapa cea mai importanta pe calea insusirii artei de a dirija energia prin efortul propriei vointe. Elibereaza-ti gandirea de balastul neincrederii in propriile forte si in posibilitatile psihologice ale organismului.

Mediteaza asupra imenselor posibilitati ce se deschid in fata unui om care stapaneste bioenergia.

Educa-ti bunatatea si calmul. Enervarea duce la o pierdere mare de energie. Nu sta in compania celor ce o declanseaza. Incearca sa nu auzi si sa nu vezi decat ceea ce doresti. „Vezi ceea ce vrei sa vezi si auzi ceea ce vrei sa auzi, esti ceea ce vrei sa fii!”, spune un dicton celebru.

Lasa-ti ca spiritul sa iti fie echilibrat, disciplinat, retine-ti sentimentele.

Relaxeaza-te! Intinde-ti si relaxeaza-ti toti muschii. Indeparteaza energia si tensiunea acumulata in acestia. Straduieste-te sa nu te gandesti la nimic. Daca ajungi pe punctul de a adormi, aceasta stare echivaleaza cu somnul unei nopti intregi. Este foarte bine, exerseaza zilnic. Cand vrei sa reusesti, apeleaza la continuitate si vei reusi. Nimic nu este intamplator, asa trebuie sa fie. Exersand vei fi din ce in ce mai bun!

Sursa: http://www.eva.ro

Ramona Lengyel

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *