Chiar daca ne imbracm la fel acest lucru nu inseamna ca suntem la fel. Fiecare persoana e diferita in felul ei. Pentru a transmite acest lucru, marea majoritate apeleaza la bijuterii. Prin intermediul acestora, nu doar ca tinuta vestimentara se infrumuseteaza ci transmitem si anumite mesaje despre personalitatea noastra si despre modul nostru de a fi. Chiar daca nu toti cei cu care interactionam inteleg ceea ce vrem sa transmitem, atat timp cat noi suntem constienti ca ne-am format un stil aparte, lucrurile sunt in regula. Cu toate acestea sunt situatii in care trebuie sa purtam anumite bijuterii indiferent de stilul pe care il avem. In cazul in care te intrebi care sunt aceste situatii, ocaziile speciale sunt raspunsul. Atunci cand suntem invitati la un eveniment special exista anumite bijuterii pe care trebuie sa le purtam indiferent de stilul pe care il avem. Dintre acestea, cele mai importante sunt urmatoarele:

  • Chiar daca sunt costisitoare, bijuteriile cu pietre pretioase reprezinta una din cele mai bune investitii pe care o poti face atunci cand vine vorba despre bijuterii. De ce? Pentru ca acestea au fost, sunt si vor fi in continuare piesa de rezistenta in materie de bijuterii. Pentru a afla mai multe informatii despre diamante apasa aici. De asemenea, in cazul in care vrei sa afli cat de costisitor este sa achizitionezi un diamant, citeste articolul de aici.
  • In cazul in care bugetul nu iti permite achizitionarea bijuteriilor cu diamante sau pur si simplu le consideri prea opulente, poti purta bijuterii minimaliste dar elegante si cu mult bun gust. Dintre acestea, bratarile precum si lantisoarele confectionate din argint sau inox reprezinta doar cateva din alternativele pe care le ai la indemana atunci cand esti invitat la un eveniment special.
  • Chiar daca in momentul de fata bijuteriile din aur nu mai sunt la fel de purtate ca in urma cu cativa ani cand era o adevarata isterie cu bijuteriile din aur, acestea reprezinta si in momentul de fata o alternativa foarte buna atunci cand vine vorba despre bijuterii elegante pe care sa le porti la un eveniment special, si nu numai. Pentru ca bijuteriile din aur sunt bijuterii elegante dar versatile acestea pot fi purtate si atunci cand iesim cu cei dragi, nu doar la evenimentele speciale la care participam.

In concluzie, pentru a nu iesi in evidenta intr-un mod negativ atunci cand participi la un eveniment special, este recomandat sa afli care sunt tendintele din moda, asta in cazul in care nu esti deja la curent cu ele.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *