download (9)

Lamaia (Citrus limonum Risso, Citrus limon (L) Burm, Citrus medica) este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. Este de 10.000 mai eficient decat chimioterapia. De ce nu am aflat de asta? Fiindca exista organizatii interesate sa gaseasca o versiune sintetica, care sa le permita sa obtina castiguri fabuloase. Asa ca, de acum inainte poti sa ajuti un prieten care are nevoie, spunandu-i ca este benefic sa bea lamaie cu bicarbonat ca sa previna boala. Gustul este agreabil si bineîn?eles nu produce efectele oribile ale chimioterapiei. Si daca ai posibilitatea, planteaza un lamai (copac) in curtea sau in gradina ta. Toate par?tle sunt utile.
Prima data cand vrei sa bei un suc, care e din lamaie naturala, fara conservant? Cate persoane mor in timp ce acest secret a fost pastrat ca sa nu puna in pericol profiturile multimilionare ale marilor corporatii? Asa cum se stie lamaiul este un arbore mic. Nu ocupa mult loc, este cunoscut cu numele de limonero, lamai, lima . Fructul este un citric. Pulpa se poate manca ca atare sau se foloseste in mod normal la bauturi, serbet, dulciuri. Interesul pentru aceasta planta se datoreaza puternicelor sale efecte anti-cancerigene. Desi i se atribuie mult mai multe proprietati, cea mai interesanta este aceea de a avea efect asupra chisturilor si tumorilor. Aceasta planta este un remediu impotriva cancerului verificata in toate felurile de cancer. Bicarbonatul schimba PH-ul corpului, si se afirma ca este de mare folos in toate felurile de cancer.
(Nota: cancerul este produs de o ciuperca numita Candida….si se recomanda tratamentul cu bicarbonat impotriva bolii!)
Este considerat ca un agent anti-microbian cu spectru larg impotriva infectiilor bacteriene si ciupercilor care traiesc in mediu acid, dar adaugand bicarbonatul in limonada se schimba PH-ul organismului; este eficient impotriva parazitilor interni, viermilor, regleaza tensiunea arteriala mare si este antidepresiv, combate tensiunea si tulbur?rile nervoase.

Dr. Mirela Wagner

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *