Duminica am fost in vizita la o prietena foarte buna din copilarie. Aceasta amica a lucrat multi ani in strainatate. Acum cateva luni s-a hotarat sa renunte la munca ei din Italia si sa-si refaca viata la Brasov, orasul ei natal.
Aceasta prietena e o persoana eleganta careia ii plac lucrurile cu bun gust. Cu banii stransi in Italia si-a cumparat o casa frumoasa langa Brasov pe care a transformat-o intr-o locuinta de lux. Doar duminica am reusit sa ma duc in vizita. Eram sigura ca o sa raman impresionanta de ceea ce o sa vad.
E o casa tip vila cu living, bucatarie si baie la parter. La etaj are 2 dormitoare si o baie. Am mai vazut eu si alte vile mobilate cu bun gust, dar la casa amicei mele am observat ceva deosebit. La scara ce duce la etaj a montat o balustrada de inox eleganta care da un aspect deosebit locuintei.
Am intrebat-o pe amica mea de unde a luat balustrada. Ea mi-a zis ca un prieten i-a sugerat sa se uite pe site-ul Glassmag.ro. Pe acest site a gasit balustrade cu montanti ( cleme de sticla sau suporti ) de inox sau din sticla de o calitate superioara.
O locuinta este oglinda personalitatii unei persoane. Daca vizitezi casa unui om, iti dai seama ce fel de persoana e fara sa-l cunosti dupa cum are aranjata locuinta. Indiferent de situatia financiara o persoana isi personalizeaza locul unde sta asa cum simte, cu lucruri ce-l fac fericit. Exact asta a facut amica mea cu noua sa casa.
Ma bucur pentru ea, stiu ca si-a dorit din copilarie aceasta vila. Acum si-a indeplinit acest vis prin multa munca. Sper sa-si gaseasca si pe cineva cu care sa-si faca o familie frumoasa. Eu sunt fericita ca mi-am recuperat o prietena din copilarie. Imi doresc ca relatia noastra sa fie la fel de apropiata asa cum a fost cu multa vreme in urma.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *