Anul trecut fratele meu s-a casatorit. Cu banii stransi de la nunta, plus banii pe care ii are din munca din strainatate, si-a cumparat un teren unde vrea sa-si construiasca o casa. Asta e visul lui de mic copil, sa locuiasca la casa.

Constructia vrea sa inceapa la primavara, cand timpul se incalzeste. Pana atunci doresti sa aiba toate actele in ordine. Are nevoie de obtinere aviz certificat de urbanism. Eu cum cunosc atata lume, i-am gasit o firma care se ocupa cu asa ceva.

Un amic si-a construit si el o casa anul trecut si a trebuit sa caute firme care il putea ajuta in obtinerea avizelor specificate in certificatul de urbanism. A gasit un site care l-a ajutat in aceasta privinta. Mi-a sugerat sa ia si fratele meu legatura cu cei de la 1design.ro, ca sunt o echipa de profesionisti care reuseste sa obtina avize certificat de urbanism fara batai de cap.

1design.ro e o echipa de arhitecti care poate transforma visul unui om in realitate, adica se ocupa cu: consultanta privind achizitia de terenuri si cladiri, proiectare de arhitectura, rezistenta si instalatii, studii de fezabilitate pentru accesare fonduri europene, proiecte de consolidare, extindere si/sau reconversie constructii existente, amenajari interioare, design mobilier, amenajari exterioare si peisagistice, expertize tehnice pentru constructii existente, documentatii tehnice de urbanism, documentatii tehnice pentru obtinerea avizelor pentru certificatul de urbanism si management de proiect si optimizarea costurilor de investitie.

Dupa cum se vede, 1design.ro se ocupa cu tot ceea ce trebuie in vederea construirii unei case, il ajuta pe client sa construiasca o casa tinand cont de bani, de teren si un design personalizat. Dar inainte de toate astea, il ajuta pe client sa rezolve problema de obtinere avize certificat de urbanism.

Zilele astea am studiat legea despre legalizarea executarii lucrarilor de constructii. E complicat sa obtii certificat de urbanism cu toate avizele de unu singur.

Cu ajutorul celor de la 1design.ro, fratele va avea toate elementele necesare pentru a fi in regula cu casa, fara batai de cap. Ma bucur pentru el ca isi indeplineste visul. Sper sa fie fericit in aceasta casa alaturi de noua lui familie.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *