Ce bine imi pare ca a venit caldura. Acum pot sa alerg in voie in parc sau sa merg cu bicicleta. Pe mine m-a ajutat foarte mult sportul in viata. Toata lumea ma lauda ca sunt o persoana disciplinata. Eu nu pierd vremea niciodata, in fiecare minut al vietii mele stiu ce am de facut. Mereu imi doresc sa fac ceva nou. In fiecare zi incerc sa fac alte exercitii de fitness pentru a nu ma plictisi niciodata de ele. Vara in fiecare dimineata incerc sa ies afara sa alerg putin pana sa merg la serviciu. Imi doresc ca in fiecare zi sa ma simt foarte bine.

Pentru a ma bucura de toate astea aveam nevoie si de echipamente  sport in care sa fiu in largul meu. Daca nu te simti bine atunci cand faci efort fizic, hainele sau pantofii sport ce le porti nu-ti ofera confortul necesar pentru ca corpul tau sa reactioneze pozitiv la ceea ce faci, atunci efortul depus e in zadar.

Daca am acest stil de viata, e foarte important sa am grija sa am pantofi sport potriviti. Am citit mult pe internet despre acest subiect.

Sunt cateva lucruri importante de retinut.Daca te-ai decis sa urmezi un program sportiv sau vrei pur si simplu sa iti cumperi o pereche de pantofi sport pentru ocazii diverse, alege cu grija. Daca iti vei cumpara o pereche de pantofi nepotrivita piciorului tau sau neadecvata pentru tipul de activitate desfasurat, s-ar putea ca la sfarsitul zilei sa simti tot felul de dureri (la genunchi, in zona lombara), sa ai picioarele umflate, degetele deformate sau amortite.

De ceva vreme imi iau pantofi sport de calitate de pe site-ul Matar.ro. E un magazin online serios cu produse la preturi bune. In fiecare zi se fac reduceri la diverse lucruri puse la vanzare. Daca intrati pe www.matar.ro o sa va placa ceea ce veti vedeai.

Eu sigur voi  continua sa fac sport in fiecare zi pentru ca asa ma simt bine si fericita. Ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa si pot sa fac ceea ce imi doresc

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *