De cativa ani fratele meu si-a deschis o firma. De vreo doua luni tot spune ca vrea sa faca un audit IT la compania sa. Nici nu stiam ce inseamna, de ce trebuie facut. Dupa ce m-am informat, am inteles mai bine.

Un audit IT reprezinta un proces important pentru orice firma care doreste sa stabileasca si elimine punctele slabe sistemelor informatice, colecteaza si evalueaza sistemele hardware, cat si solutiile software IT utilizate in companie.

Am inteles faptul ca sistemele si echipamentele IT din orice firma sunt expuse riscurilor IT. Daca nu se ia masuri la timp activitatea firmei va avea de suferit. Exista riscul ca activitatea sa se intrerupe intr-o zi fara nicio avertizare.

Realizarea unui audit IT complet de catre specialisti este o treaba buna pentru toate firmele. Acest audit ajuta companiile sa se dezvolte si sa mentine competitivitatea si a profitabilitatea in domeniul in care activeaza.

De curand fratele meu a primit consultanta IT de la firma FixMyPC. Aceasta firma asigura servicii de audit IT. In acest mod securitatea datelor companiei va fi in siguranta.

Fratele s-a convins ca cei de la FixMyPC sunt o echipa de specialisti in domeniu IT foarte buni. Asta a simtit ca a primit consultanta IT de la ei. Avantajele pe care i-a oferit perspectiva unei colaborari, l-a determinat sa faca un auditul IT complet cu ajutorul echipei de la FixMyPC.

Lui frate-meu i-a placut cel mai mult faptul ca aceasta firma trateaza fiecare client, indiferent de renumele companiei sale, precum cel mai important element din portofoliul lor. Ei lucreaza cu servicii complete in domeniul IT si raspunde de toata informatia digitala de care dispune compania. Fiecare informatie din cadrul companiei este pastrata si poate fi reactualizata in caz de pierdere a datelor.

Fratele meu nu mai e stresat ca sistemul informatic de la companie va ceda intr-o buna zi. E convins ca afacerea lui se va dezvolta mult mai bine de acum incolo si va ajunge acolo unde viseaza el.

Acum cateva zile am citit un articol foarte interesant care recoamda institu?iilor publice sa instaleze pe calculatoare solutii antivirus si sa realizeze un audit de securitate informatica.

Ma bucur pentru fratele meu ca a luat decizia sa faca audit IT care il va ajuta mult pe viitor sa-si dezvolte firma cat mai mult.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *