Atunci cand trebuie sa facem curatenie acasa, la birou sau in alte locatii, automat ne gandim sa folosim aspiratorul, pentru a face economie de timp si pentru o inlaturare cat mai eficienta a murdariei si a prafului. Spre deosebire de aspiratoarele de praf de uz casnic, cele de uz industrial sau pentru uz profesionist sunt de dimensiuni mult mai mari si au functii suplimentare. SDS Group importa si comercilizeaza o gama variata si completa de asemenea echipamente destinate curatarii, aspirarii, frecarii si lustruirii podelelor confectionate din diferite tipuri de materiale sau a altor tipuri de suprafete interioare sua exterioare. Indiferent ca aveti nevoie de un echipament profesionist de curatat si aspirat pentru o pensiune sau hotel, restaurant, sediul firmei sau spital, la SDS Group veti gasi aparatura de top si la preturi bune.

Acest tip de echipamente pentru curatare profesionala a diferitelor suprafete au dimensiuni variabile. De exemplu, pentru a curata corespunzator o podea confectionata din materiale dure (piatra, ciment, marmura, cauciuc, etc) pe suprafete mai mici (incaperi, birouri, etc) puteti opta pentru variantele de aparate manuale (monodiscuri pentru spalat, frecat si lustruit) pentru a face aceasta operatiune, insa atunci cand aveti nevoie sa inlaturati murdaria si praful de pe suprafete mai extinse (hale, etc) cea mai potrivita alegere o reprezinta masinile de curatat care au post de conducere, respectiv persoana va conduce echipamentul asemeni unui sofer.

Pentru a curata mochetele si covoarele, SDS Group va pune la dispozitie echipamente care au atat functia de aspirare a prafului, cat si pe cea de curatare sau spalare cu ajutorul apei. In acest fel se va asigura o curatire temeinica si in profunzime a suprafetelor, care altfel sunt mai dificil de intretinut.

Daca sunteti interesat de echipamente pentru curatare stradala (sunt foarte potrivite pentru a curata curtile interioare sau parcarile institutiilor), puteti opta pentru achizitia unei masini cu multiple functii. De exemplu, de la SDS Group puteti achizitiona Nilfisk City Ranger 2150, care este o masina de baza, careia i se pot atasa diferite accesorii pentru a indeplini mai multe functii, respectiv pentru operatii de maturare sau aspirare cu umectare, pentru tuns iarba si pentru deszapezire (include lama si sararita!).

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *