Pe data de 6 decembrie 1981 Dumnezeu a dorit sa vin pe aceasta lume intr-o zi de sarbatoare. Povestea Sfantului ierarh Nicolae ma reprezinta in totalitate. Niciodata nu am visat sa ma imbogatesc, sa am avere, lucruri pretioase.

Intotdeauna mi-am dorit sa am posibilitatea sa ajut pe alti oameni care au nevoie de ajutor. Anul acesta am reusit in sfarsit sa forma legala prin care pot sa ajut persoanele cu dizabilitati ( copii si adulti ) sa aiba o viata mai buna.

Numele asociatiei este Drumul independentei deoarece imi doresc foarte mult sa ajut cât mai multe persoane sa ajunga sa aiba o viata independenta din toate punctele de vedere.

Aceasta asociatie nu am facut-o pentru mine, nu ma voi atinge de niciun banut care va intra in contul bancar, eu am tot ce imi trebuie, Dumnezeu m-a ajutat sa intalnesc oameni minunati care ma ajuta de fiecare data cand voi avea nevoie. Sper ca propriul meu exemplu si prin numeroase actiuni si proiecte sa reusesc sa ajut persoanele cu dizabilitati din Romania, sa schimb macar putin mentalitatea oamenilor.

As dori sa nu mai aud des cuvintele nu pot, nu e posibil. As vrea sa aud din partea câtor mai multor persoane cu dizabilitati: „în via?a orice e posibil, exista solutii pentru orice tip de problema”.

Va rog sa sustineti asociatia Drumul independentei. Este nevoie de fonduri pentru a incepe proiecte folositoare pentru persoanele cu dizabilitati. Primul proiect va fi servicii stomatologice gratuite pentru persoanele cu dizabilitati ( copii si adulti ) .

Asociatia Drumul independentei a incheiat o colaborare cu o clinica stomatologica din Brasov. Pentru ca persoanele cu dizabilitati sa beneficieze de servicii stomatologice gratuite asociatia are nevoie de ajutor sa strânga fondurile necesare sa plateasca aceste servicii stomatologice.

Va rog frumos sa ma ajutati sa le fac viata mai frumoas persoanelor cu dizabilitati.

Puteti dona orice suma de bani în contul bancar al asociatiei Drumul independentei deschis la Banca Transilvania RO94BTRLRONCRT0671101001.

Va multumesc anticipat tuturor pentru sustinerea si ajutorul acordat

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *