Data de 7.04.2022 n-o voi uita niciodata. Este ziua cand destinul mi-a aratat un noul drum. In acea zi am simtit cum m-am nascut a doua oara. Din acel moment am inceput o alta viata.

Din 7.04.2022 cosmarurile mele cu dantura au luat sfârsit. Un miracol mi s-a întamplat, am primit o dantura perfecta cu care am putut manca orice mi-am dorit. 40 de ani nu am stiut cum e sa mananci un morcov crud, un castron de alune, struguri ceasla, miezi de nuci sau migdale.

De mica am avut probleme cu dantura. Am suferit foarte mult din cauza durerilor groaznice. Spalatul pe dinti era un cosmar.

Parea sa fie o problema imposibila de rezolvat datorita refuzul medicilor stomatologi sa ma tratase din cauza paraliziei cerebrale pe care o am din primele luni de viata. Infatisarea mea fizica a speriat o multime de medici care s-au temut sa-mi lucreze dantura inca din copilarie.

Pe data de 15.09.2020 am cunoscut oameni minunati care mi-au schimbat viata pentru totdeauna. Cand am intrat pe usa clinicii stomatologice Unu din Brasov am avut senzatia ca intru pe alta planeta deoarece din prima clipa am fost tratata cu respect, cu empatie si cu incredere de catre tot personalul clinicii.

Pe toata perioada de timp cat am fost pacienta acolo, m-am simtt cu adevarat o persoana absolut normala fara sa am vreo teama ca este posibil sa patesc ceva rau.

De cand mi-am propus sa-mi fac asociatie, mi-am dorit foarte mult sa ajut persoanele cu dizabilitati sa-si rezolve problemele cu dantura. Pe langa problema cu mentalitatea doctorilor multi nu au posibilitati financiare sa se trateze. Serviciile stomatologice nu sunt gratuite pentru persoanele cu dizabilitati. Eu am fost norocoasa si din acest punct de vedere, am putut sa platesc.

Dorinta mea s-a indeplinit, clinica stomatologica Unu ma sustine in continuare. Domnul dr Mircea Georgescu nu a avut nicio ezitare sa incheie un contract de colaborare cu asociatia Drumul independentei incepand cu data de 1.02.2024 incercand impreuna cu mine sa ajute persoane cu dizabilitati ( copii si adulti ) sa-si trateze dantura gratuit.

Asociatia Drumul independentei s-a angajat sa suporte costurile serviciilor stomatologice pentru persoanele care vor fi tratate la clinica. Pentru a reusi sa ajut cat mai multe persoane am nevoie sa strang fonduri.

Putet face orice donatie in contul asociatiei deschis la banca Transilvania RO55INGB0000999906480103

Daca nu avet posibilitatea sa donati, puteti redirectiona 3,5 din impozitul pe anul trecut, trebuie doar sa fiti salariat sau sa aveti o pensie peste 2000 de lei.

Va rog sa vorbiti cu rudele si cu prietenii sa completeze formularul pentru asociatia mea https://informatii-pretioase.ro/redirectioneaza-35-din-impozit/?fbclid=IwAR1DNtjTferrJbnK0HkgxgaPNZNIJ2rJk9T6IB7uq2n85KSCtNC99UcqPwY

Sau asa https://formular230.ro/drumul-independentei

Va pun si o fotografie cu contractul de colaborare cu clinica stomatologica Unu din Brasov.

Va rog frumos sa faceti cunoscut acest proiect al asociatiei Drumul independentei. Ajutati persoanele cu dizabilitati sa aiba o viata mai buna.

Va multumesc anticipat pentru ajutorul acordat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *