Mi s-a indeplinit inca un vis, sa fiu platita pentru ceea ce scriu. In vara asta am aflat intamplator despre articole sponsorizate . O fata mi-a dat si cateva adrese de site-uri unde sa-mi fac cont si sa accesez la ofertele existente. Mie mi s-a parut mai interesante doua platforme  unde mi-am facut cont imediat cu speranta ca voi reusi si eu sa castig ceva bani. Dar nu a fost chiar asa, pe un site nu am avut parte de nicio oferta sa scriu, pe al doilea, dupa o saptamana am putut aceesa la o oferta sa scriu un articol si mi l-a aprobat dupa alte doua saptamani. Mi s-a dat 15 lei pe el, dar banii nu-i pot lua numai daca adun 100 de lei. Nu stiu cand voi putea sa fac 100 de lei daca de atunci au trecut vreo trei saptamani si n-a mai aparut nicio oferta.
Acum doua saptamani o persoana a postat pe facebook ceva mi-a atras atentia imediat. Era vorba tot despre articole, despre alta platforma pe care eu n-o stiam. Mi s-a parut foarte interesant ce se spunea in acea postare, m-a facut sa intru pe    http://blogspot.co.ro s i sa-mi fac con. Cand am dat click pe oferte, nu mi-a venit sa cred ce vad, erau o multime de articole pe care puteam sa le aleg sa le scriu si sa fiu platita pentru cea ce faceam.. Si cea ce scriu, intr-o zi sau doua, mi se aproba si banii se adauga la creditul meu. In 7-8 zile am strans o suma de bani de care sunt foarte multumita pe care ii pot lua cu ajutorul contului de pe paypal.

Sunt multumita si de colaborarea mea cu cei de la aceasta platforma, eu sunt la inceput si uneori mai nelamuriri si le scriu sa ma lamureasca si in scurt timp primesc un raspuns foarte clar. Asta imi doveteste ca ma trateaza cu respect si asta ma bucura mult.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *