Acum cativa ani am inceput sa comunic cu o fata care s-a nascut in Ploiesti si care de ani buni lucreaza in strainatate. Relatia noastra s-a facut tot mai stransa cu cat a trecut timpul.

Astazi suntem prietene foarte bune, anul trecut chiar am avut bucuria de a ne cunoaste si personal. Am petrecut momentul minunate alaturi de amica mea cand a venit in tara in vacanta vara trecuta.

Acum cateva saptamani prietena mea mi-a dat o veste care m-a surprins foarte tare. Mi-a zis ca doreste sa se intoarca definitiv in Romania, sa locuiasca la Ploiesti. S-a saturat sa traiasca printre straini, ii dor de familie si de prieteni, nu mai e dispusa sa mai faca sacrificii, a strans banii necesari pentru a cumparat un apartament si sa-l aranjeze asa cum isi doreste.

I-am promis ca o voi ajuta sa gaseasca apartamente de vanzare Ploiesti la cele mai bune preturi. Am tot cautat site-uri in acest sens, dar nu m-am convins ca e am gasit ceea ce vrea prietena mea pe vreunul dintre ele pana cand o verisoara mi-a sugerat sa ma uit pe site-ul www.royal-imob.ro. M-a asigurat ca aceasta agentie imobiliara ofera clientilor apartamente de vanzare Ploiesti la cele mai bune preturi.

M-am convins si eu de acest lucru cand am intrat pe site si am facut comparatie cu celelalte oferte pe care deja le stiam.

Prietena mea a fost si ea de acord cu mine. Zilele trecute a luat legatura cu cei de la Royal-imob.ro pentru a stabili detaliile pentru cumpararea unui apartament. Peste cateva zile va veni definitiv acasa in tara.

Pentru mine e o mare bucurie ceea ce face prietena mea. Sunt convinsa ca viata mea va fi mult mai frumoasa avand posibilitatea sa petrec momente reale cu prietena mea. Comunicarea pe internet are limitele sale, nu se compara cu cea in fata in fata.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *