Acum cateva zile am avut parte de o surpriza placuta. O matusa care lucreaza in strainatate m-a vizitat. Stiam ca vine in tara, dar nu ma asteptam sa vina la mine asa repede. M-am impacat bine cu aceasta ruda. Cand locuia in Romania ne vedeam des, eu mergeam la ea pentru imi facea toate poftele.

Acum m-am bucurat cand am vazut-o, imi era dor de ea, m-a invitat de multe ori in Anglia, dar nu am apucat sa merg din diverse motive.

A venit in tara cu un scop, sa cumpere un apartament cu 3 camere. M-a intrebat daca stiu apartamente de vanzare Bucuresti 3 camere. Pe moment i-am zis ca nu stiu, dar dupa ce a plecat, mi-am adu aminte ca am un prieten care si-a cumparat un apartament cu 3 camere in Bucuresti de pe un site. L-am sunat sa-mi spuna mai multe detalii, doream s-o ajut pe matusa mea.

Prietenul mi-a dat adresa site-ului sa-l studiez. M-a asigurat ca voi gasi apartamente ieftine de vanzare Bucuresti.

Am intrat pe site-ul Magazinuldecase.ro si am studiat ofertele de apartamente de lansare 3 camere Bucuresti. Am aflat ca cei de la Magazinuldecase informeaza clientii despre ofertele
directe de la particulari, dezvoltatori precum si de la agentiile imobiliare din Romania.

O proprietate este vizionata gratuit pe acest site. Acest mijloc de contact, virtual, scuteste timpii morti si reduce substantial timpul necesar vanzarii unui imobil. Cumparatorii pot sa vada numeroase proprietati intr-un timp record si apoi pot lua decizia finala. Proprietarul, agentia imobiliara sau dezvoltatorul pot discuta direct cu cei interesati de locuinta respectiva.

Era clar ca pe acest site matusa mea va gasi apartamente ieftine de vanzare Bucuresti. Am sunat-o sa-i spun vestea cea buna, ca i-am gasit un site de unde sa ia apartamentul mult dorit.

Astazi m-a sunat sa-mi zica ca deja a gasit ceea ce si-a dorit, adica un apartament intr-o stare foarte bun la un pret foarte bun. M-am bucurat sincer pentru ea. Abia astept sa vina timpul sa se mute de tot inapoi in tara. Mi-a promis ca o va face in curand asta pentru ca s-a saturat sa munceasca atata.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *