Acum cateva saptamani prietena mea cea mai buna s-a intors in tara dupa multi ani petrecuti in strainatate unde a muncit din greu pentru a strange bani pentru a cumpara un apartament 2 camere Bucuresti. Asta isi dorea cel mai mult de la viata.

M-a rugat pe mine sa-i gasesc apartament 2 camere de vanzare. Eu habar nu aveam de unde sa aflu care e solutia cea mai buna sa gasesc apartament 2 camere la un pret bun.

Acum cateva zile am vorbit cu o verisoara care locuieste in Bucuresti. Ea m-a ajutat sa-i gasesc prietenei mele apartamentul mult visat. Verisoara mi-a sugerat sa intru pe site-ul Nuscocitta.ro, ca aceasta firma are oferte de apartamente rezidentiale cu 2 camere la cele mai bune preturi.

Complexul Nusco Città ofera clientilor apartamente diferite prin compartimentare si pozitionare cu dotari moderne.
Suprafetele construite sunt de cca. 70 mp, iar in fiecare apartament cu 2 camere are o baie complet utilata si o bucatarie inchisa.

Apartamentul este dotat cu: grupuri sanitare moderne, incalzire in pardosea, incalzire centrala termica, pregatire aer conditionat, ascensoare de ultima generatie, inchideri exterioare si termo sistem, tamplarie exterioara TRI-PAN – Pinum, parchet laminat 10 mm, placari ceramice de calitate si, tamplarie interioara Pinum.

Dupa ce am aflat toate astea, mi-a fost clar ca i-am gasit prietenei mele ceea ce isi doreste. Cand am anuntat-o ca isi va indeplini visul in curand a sarit sus de bucurie. I-am dat detalii despre oferta de apartament de vanzare Bucuresti 2 camere, a fost incantata de tot ceea ce i-am povestit. Sincera sa fiu n-am vazut-o niciodata atat de fericita.

M-am bucurat si eu foarte mult pentru ea ca si-a gasit apartament 2 camere vanzare. Relatia noastra de prietenie e una stransa inca de la scoala generala, am fost nedespartite in toti acesti ani, nu ne-am certat niciodata. Desi ea a plecat in strainatate sa munceasca, legatura noastra nu s-a intrerupt, vorbeam in fiecare zi pe net sau la telefon. Intre noi nu exista secrete. Avem incredere totala una in cealalta. Nu vad cum as putea trai fara prezenta ei in viata mea. Ma simt foarte norocoasa ca am asa o relatie de prietenie.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *