De mai mult timp un prieten foarte bun isi cauta apartament 2 camere in Bucuresti. De curand s-a casatorit si isi doreste sa aiba propria locuinta, sa nu mai fie nevoit sa locuiasca cu soacra.

Ieri o colega de serviciu a povestit ca fratele ei a gasit apartamente cu 2 camere de vanzare care se poate achizitiona si cu prima casa. Imediat m-am gandit la prietenul meu, i-am cerut colegei mele mai multe detalii. Ea mi-a dat adresasite-ului Nuscocitta.ro. L-am anuntat pe amicul meu ca i-am gasit apartament de vanzare Bucuresti. I-am dat adresa site-ului sa vada ofertele cu apartamente noi cu 2 camere.

Complexul Nusco Città ofera clientilor apartamente noi 2 camere compartimentate si pozitionate cu dotari moderne.

Suprafetele construite sunt de cca. 70 mp, iar in fiecare apartament cu 2 camere de vanzare va avea o baie complet utilata si o bucatarie inchisa.

Apartamentul va fi dotat cu: grupuri sanitare moderne, incalzire in pardosea, incalzire centrala termica, pregatire aer conditionat, ascensoare de ultima generatie, inchideri exterioare si termo sistem, tamplarie exterioara TRI-PAN – Pinum, parchet laminat 10 mm, placari ceramice de calitate si, tamplarie interioara Pinum.

Prietenului meu i-a placut foarte mult ceea ce a vazut pe site, sunt oferte atragatoare. Mi-a zis ca azi sau maine va lua legatura cu cei de la complexul Nusco Città sa discute despre cumpararea unui apartament cu 2 camere. Spera ca totul sa decurga bine, sa se poate muta cat mai repede cu sotia in propria casa. Eu ii tin pumnii sa reuseasca sa se mute rapid in noul apartament.

Fratele colegei mele de serviciu a rezolvat repede cumpararea apartamentului de la complexul Nusco Città, a fost foarte multumita de oferta oferita de la complex.

Daca as fi in locul amicul meu nu as sta pe ganduri sa-mi iau un apartament de la Nusco Citez. Nu stiu ce poate sa-si mai doreasca cineva sa primeasca la cumpararea unui apartament nou. Cred ca multi dintre noi viseaza sa traiascaintr-un asa apartament modern.

Abia astept sa ma anunte prietenul meu cum a decurs discutia cu cumpararea apartamentului. Sunt convinsa ca totul va fi bine si in curand isi indeplini dorinta de a multa in propria locuinta.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *