Fratele meu s-a decis sa caute apartament de vanzare Bucuresti 2 camere pentru ca si-a gasit un loc de munca foarte bun in Bucuresti. E ceea ce si-a dorit mereu sa lucreze si nu vrea sa rateze aceasta sansa unica. Mai intai a cautat apartament de inchiriat, dar apoi s-a razgandit.

A pus apartamentul lui din Brasov la vanzare si a avut norocul sa gaseasca un cumparator care doreste sa cumpere apartamentul la un pret bun. Cu banii obtinuti si din vanzarii masinii a sperat ca va putea sa cumpere un apartament 2 camere in Bucuresti.

Eu am un prieten bun care locuieste in capitala. Intr-o zi l-am intrebat daca nu stie cumva pe cineva care are de vanzare un apartament. El mi-a raspuns ca un amic de a lui tocmai a cumparat un apartament cu 2 camere. Nu stia amanunte, dar l-a sunat pe amicul lui sa-i zica cum a facut rost de acel apartament. Amicul i-a dat adresa unui site, asa a gasit apartamente 2 camere Bucuresti la preturi foarte bune.

Am intrat si eu pe site-ul http://nuscocitta.ro sa vad ce oferte de apartamente 2 camere Bucuresti sunt. Complexul Nusco Città ofera clientilor apartamente diferite prin compartimentare si pozitionare cu dotari moderne.

Suprafetele construite sunt de cca. 70 mp, iar in fiecare apartament cu 2 camere va avea o baie complet utilata si o bucatarie inchisa.

Apartamentul va fi dotat cu: grupuri sanitare moderne, incalzire in pardosea, incalzire centrala termica, pregatire aer conditionat, ascensoare de ultima generatie, inchideri exterioare si termosistem, tamplarie exterioara TRI-PAN – Pinum, parchet laminat 10 mm, placari ceramice de calitate si, tamplarie interioara Pinum.

Nu stiu ce poate sa-si mai doreasca cineva sa primeasca la cumpararea unui apartament nou. Cred ca multi dintre noi viseaza sa traiasca intr-un asa apartament modern.

Fratele meu e de parere ca aceste apartamente 2 camere Bucuresti au preturi foarte bune, e hotarat sa-si cumpere un apartament in acest complex ce se numeste Nusco Città.

Cred ca are dreptate. Si eu mi-as cumpara un asemenea apartament. Eu imi doresc sa fie intr-un ceas bun aceasta decizie pe care a luat-o. Sper ca noul loc de munca sa ceea ce vrea de la viata cu adevarat.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *