Nu-mi vine sa cred ca a venit iarna iar,  imediat vin sarbatorile. Sper din tot sufletul sa fie o iarna mai frumoasa ca cea de anul trecut, sa fie mai multa zapada.
Acum cativa ani tata a convins-o pe mama sa cumpere o masina noua in rate. Dupa multe discutii mama a acceptat.Tata imediat a inceput sa faca actele pentru credit. A fost o zi foarte frumoasa din viata noastra de familie, atunci cand am reusit sa aducem masina acasa. Parintii mei a platit rate 5 ani de zile, din fericire in acest timp nu am fost nevoiti sa schimbam nimic la masina, numai ce a fost necesar.
Acum dupa ce s-au terminat ratele si s-a terminat vara si a venit iarna, tata doreste sa echipeze pe comoara sa, adica pe masina cu anvelope noi de iarna pentru a se plimba cu comoara sa gara nicio grija. Tata e o persoana caruia ii place sa sa faca totul ca la carte, niciodata nu merge pe risc Stie foarte bine ca iarna este pericol mare sa circuli cu masina fara anvelope de iarna. Oricand se poate sa ninga si sa fii in trafic si sa  se intample ceva rau. Aceeasi problema este si vara cand masiina trebuie sa aiba anvelope de vara speciale pentru  a fi totul in regula sa te plimbi la orice ora doresti unde vrei.

M-a pus pe mine sa caut pe internet o oferta buna. Un prieten m-a sfatuit sa intru pe internet si sa maa uit pe un site, sa vad daca imi place ce oferte gasesc. Amicul mi-a spus ca anvelopele de la acvila-romania de iarna sau de vara sunt de calitate. Cand am intrat pe site lor am observar ca are o multime de oferte cu anvelope la preturi foarte bune . L-am chemat si pe tata sa se uite si sa aleaga cea ce vrea sa cumpere. Cand a vazut preturile, tata a spus ca isi cumpara  anvelope si de vara pe langa cele de iarna asa cum era stabilit. Mama deja era nervoaza pentru ca stia cum e tata, ca o sa doreasca sa ia mai multe decat a promis. Parca era un copil care era incujurat de jucarii si nu putea sa aleaga una singura.Pana la urma ales aceste anvelope din pozele de mai jos . Pe site exista in permanenta un consultant al firmei cu care vizitatorii poate sa vorbeasca pentru a cumpara cele potrivite anvelope pentru masina lui.

anvelope-vara-debica-passio-14570-r13-71-t

Anvelope de vara Debica -passio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

anvelope-iarna-mentor-m200-15580-r13-79-t

Anvelope de iarna Mentor

 

Caand sosit comanda acasa, tata a stat afara pana seara, a montat pe masina anvelopele si spoi a intrat in vorba cu un vecin, i-a povestit ca si-a innoit masinuta lui cu ajutorul site-ului www.acvila-romania.ro. Tata a fost toata viata lui pasionat de masini, ma bucur ca si-a indeplinit visul de a avea o masina si de a se putea sa se plimbe unde doreste el alaturi de mama si de mine cand am timp liber. Sunt foarte fericita cand ii vad pe parintii mei ca se bucura de viata.

Distribuie

1 comentariu

  1. Foarte bun articol; inainte de a cumpara cea mai ieftina anvelopa, este important sa stim exact pentru ce ne dorim aceasta anvelopa; pentru iarna sau pentru vara, fiind important sa folosim tipul de anvelopa potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *