O colega de scoala m-a cautat acum cateva zile pe o retea de socializare. Din vorba in vorba am aflat de la ea ca o intereseaza site-uri imobiliare gratuite. S-a nimerit sa aud despre anunturi imobiliare pe Magazinuldecase.

Un prieten foarte bun si-a cumparat o locuinta in urma unui anunt vanzare pe site-ul Magazinuldecase.ro.

Aceasta colega de scoala locuieste in strainatate si nu prea stie ce se mai intampla in tara. A incercat sa caute pe internet anunturi Romania, dar nu a stiut care vanzare imobiliare merita sa fie luata in seama si care nu. I-a fost teama ca o sa se pacaleasca. Din acest motiv m-a cautat sa-mi ceara ajutorul, sa-i spun care site-uri imobiliare gratuite sunt cu adevarat serioase. Era sigura ca detin informatii despre acest subiect.

Eu am sfatuit-o sa ia in serios site-ul Magazinuldecase.ro pentru ca cei de pe acest site informeaza clientii despre ofertele directe de la particulari, dezvoltatori precum si de la agentiile imobiliare din Romania.

O proprietate este vizionata gratuit pe acest site. Acest mijloc de contact, virtual, scuteste timpii morti si reduce substantial timpul necesar vanzarii unui imobil. Cumparatorii pot sa vada numeroase proprietati intr-un timp record si apoi pot lua decizia finala. Proprietarul, agentia imobiliara sau dezvoltatorul pot discuta direct cu cei interesati de locuinta respectiva.

Colegii mele i-a placut mult aceste informatii spuse de mine, ii era clar ca pe acest site va reusi sa faca schimb de locuinte asa cum isi dorea. Avea u apartament mostenit de la parinti de care dorea sa scape si sa ia altul in locul lui pe gustul ei.

Azi m-a sunat sa ma anunte ca deja a gasit pe cineva care ar dori sa faca schimb de locuinte cu ea.

Era foarte bucuroasa pentru aceasta veste, doreste sa se intoarca inapoi in tara definitiv, s-a saturat sa traiasca printre straini. Are in plan sa-si deschida o afacere cu banii stransi in strainatate.

Eu ii doresc tot binele din lume, e o persoana buna care merita sa aiba o viata frumoasa. Sper ca relatia noastra sa devina iar una apropiata atunci cand se va muta inapoi in tara.

 

Distribuie

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *