Acum cateva saptamani am avut o surpriza. O matusa care locuieste in Spania a venit in vizita la noi. Nu ne vazusem de foarte mult timp, ea cu tata nu au fost niciodata prea apropiati. A venit in tara cu un scop anume, a  adunat ceva bani si doreste sa-i investeasca cumparand un apartament intr-o zona buna a Bucurestiului.

Are de gand ca peste cativa ani sa se intoarca in tara. Pana atunci vrea ca apartamentul ce-l va lua sa-l inchirieze. Matusa e de parere ca este cea mai buna idée  de a avea un ban in plus. Daca tii banii  la banca, iei o doblanda mica si nu mereu bancile sunt sigure. Daca ai posibilitatea sa ai un apartament bine vazut si sa-l dai spre inchiriere, poti sa faci bani frumosi cu el. Chiria o poti modifica in functie de cum merge piata imobiliara

A fost o supriza pentru mine sa aflu ca matusa are posibilitatea sa cumpere un apartament. Sa fie intr-un ceas bun. S-a bucurat cand i-am zis ca stiu site-ul Greenfieldresidence.ro unde ar putea sa gaseasca ceea ce isi doreste. Am sfatuit-o sa intre pe acest site sa studieze ofertele existente acolo.  O prietena de a mea tocmai s-a mutat de curand in Bucuresti intr-un ansambru residential  cu apartamente cu 3 camere la preturi foarte bune si cu finisaje de calitate . Amica mea e multumita de alegerea facuta.

Ieri m-a sunat sa ma anunte ca a rezolvat problema apartamentului, a luat  legatura cu dezvoltatorul ansamblului rezidential GREENFIELD  sa inceapa procedura de cumparare a unui apartament cu 3 camere. Matusa e multumita de echipa de vanzare a firmei. Mi-a spus ca sunt adevarati profesionisti in domeniul imobiliar

Eu m-am bucurat pentru veste. Sper sa gaseasca chiriasi buni sa locuirasca in apartament. Imi doresc sa-si atinga scopul, sa fie o buna investitie, sa faca bani frumosi cu apartamentul pana se hotareste sa se intoarca in tara de tot.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72
www.greenfieldresidence.ro
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *