Rar angajator care sa ofere locuinte de serviciu salariatilor sai, dar eu stiu unul care isi ajuta angajatii sa cumpere direct de la dezvoltatori locuite luxoase in centrul Bucurestiului. Este laudabil acest lucru fiindca de la anumite firme se obtine greu si o adeverinta corecta pentu completarea dosarului de creditare.
Daca alegi sa lucrezi intr-un studio videochat vei fi ajutata sa iti iei si o masina in leasing si sa mergi in excursii exotice in rate, in afara de salariul urias si de asigurarile platite la zi de catre angajator. Doresti sa iti maresti buzele, sa iti pui silicoane sau un lifting facial? Iti vei achita operatiile estetice in rate, daca simti nevoia sa iti restaurezi frumusetea.
In sfarsit Money-studio.ro este un angajator care pretuieste munca angajatilor sai in dolari si le permite sa isi stabileasca singuri programul de lucru: zilele si turele.
In afara faptului ca salariul incepe de la 5000 de dolari lunar si ajunge in cativa ani la 20 000 de dolari, angajatorul organizeaza si concursuri cu premii valoroase pe care le pot castiga cele mai bune modele videochat. Inainte de a va prezenta premiile, va informez ca un model videochat castiga anual 60 000 de dolari, luand in calcul salariul minim, iar cu acesta suma isi poate cumpara o vila superba in Thailanda, cu piscina si camere spatioase si luminoase de lux.
Lucrand la Money-studio.ro poti stabili programul de munca in asa fel, incat sa iti iei licenta, apoi sa te incrii la masterat si la doctorat.
Totul este in favoarea ta si vei fi ajutata permanent sa dobandesti bunurile pe care alti oameni nu reusesc sa le dobandeasca intr-o viata.
Orice tanara care doreste un loc de munca sigur si bine platit, poate aplica in cateva minute pentru un post de model videochat.
Dupa trimiterea formularului, vei fi contactata telefonic fiindca oricarei candidate i se ofera atentie maxima. Munca este usoara: tot ce ai de facut este sa discuti cu clientii de la capatul celalalt a pamantului si sa fii alaturi de ei.
Nevoia de comunicare a barbatilor este foarte mare si sotiile nu au timp sau nu stiu sa-i asculte, de aceea un model videochat trebuie sa fie inteligent, intelegator si foarte rabdator. Evident ca si aspectul fizic conteaza mult, de aceea modelele trebuie sa se aranjeze inainte de inceperea programului.
Este posibil sa iti doresti sa nu se stie unde lucrezi, iar acest lucru ti se garanteaza 100%. Datele tale si accesul la conturile de pe site-ul studiolui sunt absolut confidentiale.
Poti pastra si tu pozele reusite facute in cadrul sedintelor foto si ai o serie de avantaje deloc de neglijat.
Indrazneste sa aplici pentru acest post si avantajele se vor succeda cu viteza uimitoare!
Atat salariul, cat si multimea de oportunitati te motiveaza sa dai tot ce este mai bun, iar premiile pe care le primesc cele mai performante modele sunt deosebit de valoroase:
-masina in valoare de 50 000 de euro
-apartament mobilat si amenajat cu electocasnice de lux, in centru Bucurestiului
-vacanta de lux de 6 stele in Caraibe.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *